✓ Gratis verzending vanaf €20,-, → Binnen 1-2 werkdagen verstuurd!

Verzenden & Retourneren

Levertijd en verzendkosten

  • Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden
  • Bestelt u in het weekend, dan wordt uw bestelling op maandag verzonden
  • Bestellingen worden met Post.nl verstuurd
  • U hoeft niet thuis te blijven voor de bestelling, de meeste bestellingen passen door de brievenbus. Is uw bestelling te groot voor brievenbuspost dan versturen wij de producten in de vorm van een of meerdere pakketten met track & trace via PostNL
  • Bestellingen vanaf 20 euro worden gratis verzonden. Deze optie wordt automatisch zichtbaar in de winkelmand
  • Voor bestellingen onder de 20 euro bedragen de verzendkosten € 2,99

Retourneren en herroepingsrecht

Mochten onze producten onverhoopt niet aan uw verwachtingen voldoen, dat is uiteraard jammer maar bij ons geen enkel probleem. U kunt zonder opgaaf van reden binnen veertien dagen na ontvangst van uw bestelling aangeven dat u uw bestelling wilt retourneren. Maakt u gebruik van uw retourrecht en wij hebben de geretourneerde producten ontvangen dan storten wij het aankoopbedrag (incl. eventueel betaalde verzendkosten) binnen 48 uur terug op uw rekening. Heeft u verder nog vragen over ruilen en/of retourneren? Neem dan contact op met onze klantenservice: 06-44138281 of stuur een e-mail naar info@supershineonline.nl.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. U kunt gebruik maken van het modelformulier. De terugbetaling is kosteloos voor u. Als u voor een duurdere methode van levering heeft gekozen dan de goedkoopste standaardlevering, behouden wij het recht de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Wij zijn aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk. Webshop keurmerk is het grootste keurmerk van Nederland en Europa. De Stichting heeft voorwaarden opgesteld welke door alle bij de Stichting Webshop Keurmerk aangesloten winkels moeten worden gebruikt. Deze Algemene Voorwaarden van Stichting Webshop Keurmerk zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad en treden in werking per 1 juni 2014. De voorwaarden zijn zo opgesteld dat zij voldoen aan de nieuwste Nederlandse en Europese regelgeving en bovendien toepasbaar zijn op ieder product of iedere dienst.

Formulier van herroeping

PDF – Formulier van herroeping

Word  – Formulier van herroeping