Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Gratis verzending vanaf €20,-

Gratis Medium doek cadeau t.w.v €4,99 bij bestellingen vanaf €25,- 🎁

Gebruik de schoonmaakdoeken van Super Shine als vaatdoekjes, de mogelijkheden zijn eindeloos. Hygiëne in de keuken is heel belangrijk. Deze doeken nemen ruim 99% van alle bacteriën op. Onze schoonmaakdoek maakt ieder oppervlak streeploos en hygiënisch schoon en dat maakt het de ideale vaatdoek. Je maakt je gasfornuis, aanrecht  en kraan weer helemaal glanzend en je keuken lijkt weer als nieuw met de vaatdoekjes van Super Shine!

droogdoek

Duurzame vaatdoekjes koop je hier

Als je vaatdoekjes wilt kopen, is het natuurlijk erg fijn als deze van goede kwaliteit zijn. Door de microvezeldoekjes bij ons te kopen, heb je een uniek product in huis gehaald. Allereerst zijn ze duurzaam, was ze gewoon in de wasmachine op maximaal 65 graden Celsius. Ten tweede zijn ze hygiënisch. De vaatdoekjes nemen vuil en bacteriën op, in plaats van het te verplaatsen. Dat maakt het je ideale schoonmaakhulp in de keuken! Gebruik ze bijvoorbeeld voor het schoonmaken van een composiet aanrechtblad of het schoonmaken van je magnetron.

Nog wat tips:

1: Zorg dat je voldoende (schone, liefst microvezel) vaatdoeken in huis hebt.

2: Vervang minimaal 1 x per dag je vaatdoek, liefst vaker!

3: Laat gebruikte vaatdoeken drogen, dit vertraagt het proces van bacteriën vorming.

4: Vaatdoeken machinaal wassen op min. 60 graden zodat bacteriën gedood worden.

Bestel jouw favoriete schoonmaakmiddelen hier

Wil je de duurzame schoonmaakmiddelen van ons merk ontdekken? Dan is het aan te raden om een schoonmaakpakket te kopen, bijvoorbeeld voor het schoonmaken van je keuken. Dit is niet alleen heel voordelig, maar ook te gebruiken voor je hele huis. Wil je direct vaatdoekjes bestellen, heb je nog vragen of ontvang je graag schoonmaakadvies? Twijfel dan niet om ons te bellen via +31 6 44 13 92 81. Het is ook mogelijk om ons een e-mail te sturen via info@supershineonline.nl.

Schoonmaakadvies (Blog)

Ramen lappen zonder strepen
Door Karen (SuperShine Team)

Leuke weetjes en feiten over schoonmaken
Door Karen (SuperShine Team)

Het SuperShine team

Mocht je vragen, tips of advies willen hebben met de aankoop van jouw schoonmaakdoekjes. Wij (Esther, Ruud, Karen en Sander) staan voor je klaar om te helpen.

Waar staan wij voor:

  • Een kwalitatief hoogwaardig product
  • Doen wat we zeggen
  • Persoonlijke benadering

Wij zijn bereikbaar per telefoon, social media of mail.