✓ Gratis verzending vanaf €20,-, → Binnen 1-2 werkdagen verstuurd!

Gratis verzending vanaf €20,-

Gratis Medium doek cadeau t.w.v €4,99 bij bestellingen vanaf €25,- 🎁

Gebruik de schoonmaakdoeken van SuperShine als vaatdoekjes, brillendoekjes of om je vloer mee te dweilen; de mogelijkheden zijn eindeloos. Ieder oppervlak maak je streeploos en hygiënisch schoon en dat maakt het de ideale vaatdoek. Je maakt je gasfornuis, rvs-apparatuur en kraan weer helemaal glanzend en je keuken lijkt weer als nieuw met de producten van ons hoogstaande merk!

Duurzame vaatdoekjes koop je hier

Als je vaatdoekjes wilt kopen, is het natuurlijk erg fijn als deze van goede kwaliteit zijn. Door de medium doekjes bij ons te kopen, heb je een uniek product in huis gehaald. Allereerst zijn ze duurzaam, was ze gewoon in de wasmachine op maximaal 65 graden Celsius. Ten tweede zijn ze hygiënisch. De vaatdoekjes nemen vuil en bacteriën op, zonder dat deze te verplaatsen. Dat maakt het je ideale schoonmaakhulp in de keuken!

Bestel jouw favoriete schoonmaakmiddelen hier

Wil je de duurzame schoonmaakmiddelen van ons merk ontdekken? Dan is het aan te raden om een schoonmaakpakket te kopen. Dit is niet alleen heel voordelig, maar ook te gebruiken voor je hele huis. Wil je direct je producten, zoals onze vaatdoekjes, bestellen of heb je nog vragen? Twijfel dan niet om ons te bellen via +31 6 44 13 92 81. Het is ook mogelijk om ons een e-mail te sturen via info@supershineonline.nl.

Schoonmaakadvies (Blog)

Ramen lappen zonder strepen
Door Karen (SuperShine Team)

Leuke weetjes en feiten over schoonmaken
Door Karen (SuperShine Team)

Het SuperShine team

Mocht je vragen, tips of advies willen hebben met de aankoop van jouw schoonmaakdoekjes. Wij (Esther, Ruud, Karen en Sander) staan voor je klaar om te helpen.

Waar staan wij voor:

  • Een kwalitatief hoogwaardig product
  • Doen wat we zeggen
  • Persoonlijke benadering

Wij zijn bereikbaar per telefoon, social media of mail.