✓ Gratis verzending vanaf €20,-, → Binnen 1-2 werkdagen verstuurd!

Gratis verzending vanaf €20,-

Gratis Medium doek cadeau t.w.v €4,99 bij bestellingen vanaf €25,- 🎁

Een tv-scherm schoonmaken doe je in een handomdraai met onze uitstekende schoonmaakdoeken. Bij Super Shine vind je namelijk microvezeldoeken waar je allerlei oppervlakken mee reinigt zonder schoonmaakmiddelen. Je maakt de doeken simpelweg nat met warm water en daarna poets je het gewenste oppervlak. Hierdoor maak je het oppervlak hygiënisch schoon op een milieuvriendelijke wijze.

Afstandsbediening schoon

Je tv-scherm schoonmaken doe je in een handomdraai met onze doeken

Op een tv-scherm verzamelt zich veel stof, en daarom zal je het scherm regelmatig moeten schoonmaken. Om dit snel én goed te doen, gebruik je onze stofdoeken. Deze nemen vuil op en verspreiden het niet, waardoor je altijd kun rekenen op een blinkend eindresultaat. De doeken zijn daarnaast geschikt voor een veelvoud aan schoonmaakklussen. Wil je bijvoorbeeld de vloer dweilen? Of wil je je bril schoonmaken? Ook dan zijn onze doeken ideaal!

Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wenst over onze doeken

Wist je dat onze doeken niet enkel geschikt zijn wanneer je je tv-scherm wilt schoonmaken? Ook wanneer je je bril moet schoonmaken of juist om de vloer te dweilen zijn onze doeken onmisbaar. Wil je meer weten over de gebruiksmogelijkheden van onze schoonmaakdoeken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 6 44 13 92 81 of door een e-mail te sturen naar info@supershineonline.nl. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden met plezier al je vragen!

Schoonmaakadvies (Blog)

Ramen lappen zonder strepen
Door Karen (SuperShine Team)

Leuke weetjes en feiten over schoonmaken
Door Karen (SuperShine Team)

Het SuperShine team

Mocht je vragen, tips of advies willen hebben met de aankoop van jouw schoonmaakdoekjes. Wij (Esther, Ruud, Karen en Sander) staan voor je klaar om te helpen.

Waar staan wij voor:

  • Een kwalitatief hoogwaardig product
  • Doen wat we zeggen
  • Persoonlijke benadering

Wij zijn bereikbaar per telefoon, social media of mail.