Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

 Gratis verzending vanaf 25,- /    vanaf 40,- 

Gratis Medium doek cadeau t.w.v €4,99 bij bestellingen vanaf €25,- 🎁

Een tv-scherm schoonmaken doe je in een handomdraai met onze uitstekende schoonmaakdoeken. Bij Super Shine vind je namelijk microvezeldoeken waar je allerlei oppervlakken mee reinigt zonder schoonmaakmiddelen. Je maakt de doeken simpelweg vochtig met water, knijpt de doek goed uit en daarna poets je het gewenste oppervlak. Hierdoor maak je het oppervlak hygiënisch schoon op een milieuvriendelijke wijze. Stof van het scherm halen? Gebruik dan de doek droog, stof wordt als een magneet aangetrokken. 

 

droogdoek
Tv schoonmaken

Je tv-scherm schoonmaken in 4 simpele stappen.

Op een tv-scherm verzamelt zich veel stof en vingerafdrukken, en daarom zal je het scherm regelmatig moeten schoonmaken. Om dit snel én goed te doen, gebruik je onze stofdoeken. Deze nemen stof en vuil op en verspreiden het niet, waardoor je altijd kun rekenen op een blinkend eindresultaat.

Stap 1: Zorg dat de tv uitstaat en dat het scherm is afgekoeld. Anders is het scherm te warm en droogt het water te snel waardoor w witte watervlekken op uw scherm krijgt

Stap 2: Maak de schoonmaakdoek licht vochtig

Stap 3: Wring het doekje heel goed uit. Er mag namelijk geen water tussen het scherm en de rand van de tv komen

Stap 4: Wrijf met de doek zachtjes over het scherm om stof en vingerafdrukken te verwijderen.

De doeken zijn daarnaast geschikt voor een veelvoud aan schoonmaakklussen. Wil je bijvoorbeeld de vloer dweilen? Of wil je je bril schoonmaken? Ook dan zijn onze doeken ideaal!

Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wenst over onze doeken

Wist je dat onze doeken niet enkel geschikt zijn wanneer je je tv-scherm wilt schoonmaken? Ook wanneer je je bril moet schoonmaken of juist om de vloer te dweilen zijn onze doeken onmisbaar. Wil je meer weten over de gebruiksmogelijkheden van onze schoonmaakdoeken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 6 44 13 92 81 of door een e-mail te sturen naar info@supershineonline.nl. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden met plezier al je vragen!

Schoonmaakadvies (Blog)

Ramen lappen zonder strepen
Door Karen (SuperShine Team)

Leuke weetjes en feiten over schoonmaken
Door Karen (SuperShine Team)

Het SuperShine team

Mocht je vragen, tips of advies willen hebben met de aankoop van jouw schoonmaakdoekjes. Wij (Esther, Ruud, Karen en Sander) staan voor je klaar om te helpen.

Waar staan wij voor:

  • Een kwalitatief hoogwaardig product
  • Doen wat we zeggen
  • Persoonlijke benadering

Wij zijn bereikbaar per telefoon, social media of mail.