Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Het tv-scherm schoonmaken met brillendoekjes

 Gratis verzending vanaf 25,- /    vanaf 40,- 

Gratis Medium doek cadeau t.w.v €4,99 bij bestellingen vanaf €25,- 🎁

Je favoriete films en series kijk je uiteraard het liefst op een schoon tv-scherm. Hoe zorg je dat je probleemloos naar een haarscherp beeldscherm kijkt? Wij raden je aan om het tv-scherm schoon te maken met brillendoekjes. Niet alleen zijn deze doekjes eenvoudig in gebruik, maar ook hoef je bij deze doekjes geen andere schoonmaakmiddelen te gebruiken. SuperShine biedt diverse zachte schoonmaakdoekjes in het assortiment aan. Bekijk meteen ons schoonmaak pakket aan microvezel brillendoekjes, allesreiniger doekjes en meer online.

SuperShine Large Schoonmaakdoek Detailshot materiaal

Hardnekkige vlekken verwijderen met azijn

Lukt het niet om bepaalde indringende vlekken te verwijderen met de brillendoekjes stof? In dat geval biedt azijn uitkomst. Deze vloeistof lost namelijk vet op, waardoor de viezigheid gemakkelijk van het tv-scherm verdwijnt. Om het TV schoon te maken maak je een mengsel van gelijke hoeveelheden water en azijn. Daarna dep je het microvezel schoonmaakdoekje in de vloeistof. Vervolgens breng je het azijnmengsel aan op de hardnekkige vlekken. Daarna wrijf je met een droge schoonmaakdoek over het oppervlak, om te voorkomen dat de vloeistof opdroogt en nieuwe vlekken creëert.

Andere toepassingen voor de brillendoekjes

Niet alleen een tv-scherm kun je schoonmaken met brillendoekjes. Deze microvezel stof is namelijk zeer geschikt voor allerlei toepassingen, zoals het schoonmaken van Cd’s of een laptopscherm. Voor al deze materialen geldt dat het zachte maar doeltreffende microvezel het oppervlak grondig reinigt, zonder krassen achter te laten. Direct microvezel brillendoekjes van hoge kwaliteit bestellen? Neem dan een kijkje in onze SuperShine webshop voor jouw favoriete schoonmaakproducten.

Het voordeel van tv-scherm schoonmaken met brillendoekjes stof

De brillendoekjes stof is ideaal voor het reinigen van TV schermen. Dit materiaal bestaat namelijk uit een enorme hoeveelheid vezels, welke veel meer vuiligheid kan opnemen dan een regulier schoonmaakdoekje. Dit maakt dat het stof en de vuiligheid direct in het doekje wordt opgenomen, in plaats van dat je het verschuift of in het beeldscherm wrijft. Daarnaast voorkom je met het zachte materiaal dat er krassen of andere beschadigingen in het oppervlak komen.

Werkwijze bij tv-scherm schoonmaken met brillendoekjes stof

Om het tv-scherm schoon te maken met de brillendoekjes stof schakel je eerst de televisie uit. Je wacht tot het beeldscherm goed afgekoeld is. Daarna maak je de brillendoekjes stof een klein beetje vochtig en zorg je dat je het materiaal zoveel mogelijk uitknijpt. Wanneer het schoonmaakdoekje namelijk te nat is, bestaat er een risico dat er vocht in de randen van de televisie kan binnendringen. Vervolgens wrijf je zacht over het oppervlak van het tv-scherm met het doekje. Zorg daarbij dat je niet te hard duwt op het oppervlak. Het is beter om meerdere malen over dezelfde plek te wrijven dan te hard te drukken op het beeldscherm.

Tv schoonmaken

Haal onze kwaliteitsdoeken direct in huis

Kortom, onze schoonmaakdoeken zijn onmisbaar in ieder huishouden! Kies voor een handig super schoonmaakpakket om diverse oppervlakken in een handomdraai te reinigen. Heb je vragen voordat je een bestelling plaatst? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar +31 6 44 13 92 81 of door een e-mail te sturen naar info@supershineonline.nl. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Schoonmaakadvies (Blog)

Ramen lappen zonder strepen
Door Karen (SuperShine Team)

Leuke weetjes en feiten over schoonmaken
Door Karen (SuperShine Team)

Het SuperShine team

Mocht je vragen, tips of advies willen hebben met de aankoop van jouw schoonmaakdoekjes. Wij (Esther, Ruud, Karen en Sander) staan voor je klaar om te helpen.

Waar staan wij voor:

  • Een kwalitatief hoogwaardig product
  • Doen wat we zeggen
  • Persoonlijke benadering

Wij zijn bereikbaar per telefoon, social media of mail.