Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Mijn duizendpoot voor al het schoonmaakwerk!

De meeste mensen kopen een schoonmaakdoekje van SuperShine en gebruiken dit voor hun ramen. Ideaal, een stuk sneller, schoner en streeploos ook nog. Zeker waar maar helaas weten ze niet wat je er allemaal nog meer mee zou kunnen! Zelfs mijn schoonmoeder gebruikte ze lang alleen maar voor de ramen. Zelfs nadat ik al vaak had aangegeven dat ze het voor al haar schoonmaakwerk kon gebruiken. Tot ze het zelf ervaarde.. Daarom wil ik jou ook even vertellen wat de oneindige mogelijkheden van deze schoonmaakdoekjes zijn.

Keuken:

Jouw kranen even snel schoonmaken. Ze gaan meteen weer blinken als nieuw. Wat denk je van de afzuigkap? Dat vieze vette ding waar je al tegenop ziet om schoon te maken nog voor je begonnen bent. Door zijn grote absorptievermogen krijg je snel al die vettigheid eraf en meteen ook het stof. Je verspreid het stof niet maar het doekje neemt het op (statisch effect).

Jouw koffiezetapparaat, tegenwoordig glimmen die dingen allemaal. Even met je doekje eroverheen en alles ziet er weer als nieuw uit. Gewoon het aanrecht schoonmaken, geen bacteriedoekje (vaatdoekje) meer gebruiken maar een doek die ervoor zorgt dat je geen bacterieen verspreid. Jouw fornuis, geen probleem, al het viezigheid wordt makkelijk opgenomen. De kastjes, de wanden, allemaal geen probleem alleen met water en het ziet er meteen schoon uit! De binnenkant van je koelkast, ideaal allen water en geen vieze schoonmaakmiddelen die toch altijd achter blijven tussen je eten!

Vergeet ik toch bijna de glazen en meteen de droogfunctie van het doekje. Want je kan hem heel goed droog gebruiken. Poleer je wijnglazen ermee als die er dof uitzien en jij een chique etentje hebt. Of gebruik hem als theedoek, het droogt veel sneller dan een gewone theedoek. Ja echt het is waar. Ook spiegels of andere gladde, glanzende oppervlakken gaan met de een droge doek weer helemaal glimmen.

Woonkamer:

(Hoogglans) meubels, in een veeg al het stof eraf en het ziet er weer zo goed als nieuw uit. Gewoon je tafeltje. De tv, je scherm is stofvrij en je hoeft niet bang te zijn voor krasjes. De vloeren. Vloeren worden zoveel schoner door het doekje. Je ziet zelfs kleurverschil waar je het doekje gebruikt. De deuren en vergeet niet de klinken.

Maak ook de stofzuiger ermee schoon, die wordt eigenlijk nooit schoongemaakt, raar eigenlijk. De ramen en je spiegels, vaak dus vanzelfsprekend. Heb je een elektrische, decoratieve wandkachel, geen probleem weer helemaal schoon!

De luxaflex en lamellen, binnen een mum van tijd al het stof verwijderd en de aanslag eraf. Geen last van stof dat je naar het einde veegt, het doekje neemt het stof op.

Heb je (klein)kinderen? Ideaal voor het schoonmaken van het speelgoed en het verwijderen van de kindervingertjes overal op.

 

Sanitair:

Heb jij een design verwarming. Vervelend ding om schoon te maken met de rondingen. Het stof blijft vaak aanhet einde van de buis achter of verspreid zich enkel. Met dit doekje niet meer. 1 keer eroverheen en al het stof is weg. Je design radiator is veel sneller maar vooral veel schoner dan normaal.

Je douchecabine. Heb je kalkdruppels erop van het water. Geen probleem. Gebruik het doekje. Je ziet meteen vermindering van de kalkdruppels. Hoe vaker je het gebruikt hoe meer de druppels eraf gaan. Uiteindelijk geen last meer van kalk. Ook het bad, de kraan of wasbak en de tegels geen enkel probleem. Alles zal streeploos en zeer schoon worden! De badkamer is nog nooit zo makkelijk en snel schoon geworden.

 Vervoersmiddelen

Wat te denken van de auto. Als je hem wast blijven er strepen en druppels achter, heel vervelend. Met de doek droog je de auto streeploos en blinkt hij meteen geen druppels of strepen meer. Ook de aanslag op de ramen van je auto zijn moeiteloos te verwijderen. En vooral mannen vinden het vaak belangrijk dat de velgen er netjes uitzien. Maak ze schoon met het doekje en je hebt weer velgen die er uit zien als nieuw!

Rijd je motor (of brommer) of ken je iemand die dat doet. Ik hoorde dat iemand de doekjes altijd bij zich had wanneer hij op de motor rijd. Of het nu droog maken van de motor is na een regenbui of het schoonmaken van het venster van de helm. Maar het werkte ideaal werd mij verteld. Handige tip dus voor motorrijders!

Voor jezelf

Droog je haar er eens mee! Supersnel droog haar, het is ongelooflijk maar het werkt echt. Ik droog mijn peuter er zelfs mee af!

Als laatste hoorde ik een keer iemand vertellen dat hij zijn golfballetje ermee droog maakt! Het is dat ik niet golf maar super goede en leuke tip!

Waarschijnlijk ben ik nog zoveel vergeten, zelf heb ik geen andere doekjes meer in huis. Heel veel rottige klusjes zijn voor mij weer leuk geworden. Aangezien ik ze gebruik voor al mijn schoonmaakwerk en zoveel sneller klaar ben. Maar niet te vergeten alles ziet er ook zoveel schoner uit!! En nog steeds ontdek ik nieuwe dingen waar ik het doekje voor gebruik! Dat wilde ik toch echt even met je delen. Vandaar dit stukje over mijn duizendpoot!

Heb jij nog nieuwe leuke, handige tips, deel ze dan met ons! Hoe meer hoe beter!

Bekijk onze leuke aanbieding. Het compleet pakket 4 delig en het Super pakket 5-delig

 

Volg ons op facebook