Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Gratis verzending vanaf €20,-

Gratis Medium doek cadeau t.w.v €4,99 bij bestellingen vanaf €25,- 🎁

Stofdoeken zijn handig voor in huis! Heb je bijvoorbeeld katten en liggen er altijd haren op het dressoir? Of heb je donkere meubels waar je stof snel op ziet liggen? Dan is het verstandig om stofdoeken te kopen bij Super Shine! Onze doeken zijn namelijk zeer duurzaam én al beschikbaar vanaf een paar euro. Goede producten hoeven namelijk niet duur te zijn! De doeken zijn zowel vochtig als droog te gebruiken.

Haal onze stofdoeken in huis voor een stofvrije woning

Onze stofdoeken zijn onmisbaar in ieder huishouden! Ze nemen het stof écht op en verspreiden het niet, waardoor je altijd kunt rekenen op een uitstekend eindresultaat. De stofdoeken bieden daarnaast veel verschillende gebruiksmogelijkheden. Ze zijn namelijk ook vochtig  te gebruiken én je hebt geen schoonmiddelen nodig om oppervlakken hygiënisch te kunnen schoonmaken. Daardoor zijn ze ook zeer geschikt wanneer je jaloezieën gaat schoonmaken.

Plaats een bestelling en ontdek onze uitstekende doeken

Je zult er geen spijt van krijgen wanneer je onze kwalitatief hoogstaande doeken koopt! Bekijk ons uitgebreide assortiment en plaats een bestelling. Of kies voor een uitgebreid schoonmaakpakket, waarmee je alle handige doeken allemaal in huis haalt. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 6 44 13 92 81 of door een e-mail te sturen naar info@supershineonline.nl. We vertellen je graag meer!

Schoonmaakadvies (Blog)

Ramen lappen zonder strepen
Door Karen (SuperShine Team)

Leuke weetjes en feiten over schoonmaken
Door Karen (SuperShine Team)

Het SuperShine team

Mocht je vragen, tips of advies willen hebben met de aankoop van jouw schoonmaakdoekjes. Wij (Esther, Ruud, Karen en Sander) staan voor je klaar om te helpen.

Waar staan wij voor:

  • Een kwalitatief hoogwaardig product
  • Doen wat we zeggen
  • Persoonlijke benadering

Wij zijn bereikbaar per telefoon, social media of mail.