Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Professionele schoonmaakdoeken voor eenvoudige reiniging in huis

Gratis verzending vanaf €20,-

Gratis Medium doek cadeau t.w.v €4,99 bij bestellingen vanaf €25,- 🎁

Op zoek naar professionele schoonmaakdoeken voor een stralend resultaat? Met de schoonmaakdoeken van SuperShine haal je een schoonmaak pakket van hoge kwaliteit in huis. De professionele schoonmaakdoeken onderscheiden zich niet alleen door de snelle en grondige prestaties, maar gaan bovendien ook enorm lang mee. Hierdoor werk je snel en efficiënt, zodat je daarna meer tijd hebt om aan andere taken te besteden. Naast professionele schoonmaakdoekjes bieden wij diverse andere schoonmaakartikelen aan, zoals microvezel brillendoekjes, alcohol schoonmaakdoekjes, hangende waszakken en meer. Neem direct een kijkje in onze webshop om inspiratie op te doen.

SuperShine Large Schoonmaakdoek Detailshot materiaal

SuperShine voor professionele schoonmaakdoeken van kwaliteit

Als schoonmaakprofessionals beseffen wij als geen ander het belang van hoogwaardige schoonmaakmiddelen. Met onze professionele schoonmaakdoeken heeft u een lange tijd plezier van uw schoonmaakwerkzaamheden en bespaart u tijd. Bovendien zorgt de veelzijdigheid van de zachte schoonmaakdoekjes ervoor dat je op diverse plekken inzetbaar zijn. Na een korte wasbeurt is de doek weer zo goed als nieuw voor de volgende poetsbeurt. Kun je niet wachten om zelf aan de slag te gaan in en rondom je woning? Of wil je meer weten over onze professionele schoonmaakdoeken? Bekijk dan direct ons aanbod aan schoonmaakartikelen in de webshop.

Ultradunne microvezels bij onze professionele schoonmaakdoeken

De professionele schoonmaakdoeken van SuperShine zijn gemaakt van ultradunne microvezels, waardoor ze vuil en bacteriën direct opnemen. Deze hoge absorptie leidt tot een grondig reinigend vermogen, waardoor het schoonmaken met deze doeken tijd- en kostenbesparend werkt. Je hoeft enkel warm water en de schoonmaakdoek aan te schaffen voor een geweldig resultaat; schoonmaakmiddelen zijn overbodig. De professionele schoonmaakdoeken zijn bovendien duurzaam, doordat ze veelvuldig wasbaar zijn.

Toepassingen van de professionele schoonmaakdoeken

De professionele schoonmaakdoeken kun je op vrijwel ieder oppervlak gebruiken. Zo reinig je met de schoonmaakdoekjes het toilet, maak je de ramen streep loos schoon of verwijder je vuiligheid eenvoudig uit je auto. Een groot voordeel van de professionele schoonmaakdoek is dat het materiaal pluisvrij is. Dit maakt dat er geen vervelende pluisjes achterblijven bij het reinigen, wat de schoonmaakwerkzaamheden vergemakkelijkt. De microvezels hebben namelijk een enorm hechtende verbinding.

Haal onze kwaliteitsdoeken direct in huis

Kortom, onze schoonmaakdoeken zijn onmisbaar in ieder huishouden! Kies voor een handig super schoonmaakpakket om diverse oppervlakken in een handomdraai te reinigen. Heb je vragen voordat je een bestelling plaatst? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar +31 6 44 13 92 81 of door een e-mail te sturen naar info@supershineonline.nl. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Schoonmaakadvies (Blog)

Ramen lappen zonder strepen
Door Karen (SuperShine Team)

Leuke weetjes en feiten over schoonmaken
Door Karen (SuperShine Team)

Het SuperShine team

Mocht je vragen, tips of advies willen hebben met de aankoop van jouw schoonmaakdoekjes. Wij (Esther, Ruud, Karen en Sander) staan voor je klaar om te helpen.

Waar staan wij voor:

  • Een kwalitatief hoogwaardig product
  • Doen wat we zeggen
  • Persoonlijke benadering

Wij zijn bereikbaar per telefoon, social media of mail.