Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

 Gratis verzending vanaf 25,- /    vanaf 40,- 

Gratis Medium doek cadeau t.w.v €4,99 bij bestellingen vanaf €25,- 🎁

Bij ons kun je terecht om microvezeldoeken te kopen die inzetbaar zijn voor allerlei soorten schoonmaakklussen. Bij Super Shine kun je microvezeldoeken kopen van uitstekende kwaliteit. Als je microvezeldoekjes op de juiste wijze gebruikt heeft dat veel voordelen ten opzichte van schoonmaken met traditionele of geïmpregneerde wegwerp schoonmaakdoekjes. Door de unieke structuur maken ze fantastisch schoon. Alles is sneller, beter en bovendien hygiënisch schoon en dat zonder gebruik van schoonmaakmiddelen, dus ook nog eens goed voor het milieuJe maakt het doekje simpelweg vochtig, en daarna kun je allerlei soorten oppervlakken hygiënisch reinigen. Je kunt bij ons terecht voor doeken in allerlei formaten. Daarom biedt Super Shine altijd een passende oplossing voor iedere schoonmaakklus!

Met onze microvezeldoeken worden alle schoonmaakklusjes een fluitje van een cent

Wanneer je onze microvezeldoeken gaat kopen, hoef je de doek enkel onder te dompelen in warm water. Daarna poets je het gewenste oppervlak. Er zijn hiervoor geen speciale schoonmaakmiddelen nodig! De doeken gaan zeer lang mee. De kwalitatief hoogstaande microvezeldoekjes zijn daardoor zeer duurzaam en milieuvriendelijk. Daarnaast hebben de microvezeldoekjes zeer veel gebruiksmogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld je bril schoonmaken? Gebruik dan de kleine variant. Ze zijn daarnaast zeer geschikt voor diverse klusjes in huis. Gebruik de doek bijvoorbeeld om een tv-scherm te kunnen schoonmaken of om de badkamer te kunnen schoonmaken. Je kunt de doeken zelfs gebruiken wanneer je de vloer gaat dweilen. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer je besluit om onze kwalitatief hoogstaande microvezeldoeken te kopen!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze doeken

Kortom, wanneer je op zoek bent naar microvezeldoekjes van uitstekende kwaliteit, dan doe je er goed aan om de microvezeldoeken van Super Shine te kopen. Zo kun je altijd rekenen op een blinkend schoon én streeploos eindresultaat in een handomdraai. Heb je vragen over onze microvezeldoekjes? Schroom dan niet en neem gerust eens contact met ons op. Je bereikt ons door te bellen naar +31 6 44 13 92 81 of door een e-mail te sturen naar info@supershineonline.nl. We voorzien je graag van meer informatie over de gebruiksmogelijkheden van onze uitstekende microvezeldoeken.

Schoonmaakadvies (Blog)

Ramen lappen zonder strepen
Door Karen (SuperShine Team)

Leuke weetjes en feiten over schoonmaken
Door Karen (SuperShine Team)

Het SuperShine team

Mocht je vragen, tips of advies willen hebben met de aankoop van jouw schoonmaakdoekjes. Wij (Esther, Ruud, Karen en Sander) staan voor je klaar om te helpen.

Waar staan wij voor:

  • Een kwalitatief hoogwaardig product
  • Doen wat we zeggen
  • Persoonlijke benadering

Wij zijn bereikbaar per telefoon, social media of mail.