Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Koop microvezel brillendoekjes bij SuperShine

 Gratis verzending vanaf 25,- /    vanaf 40,- 

Gratis Medium doek cadeau t.w.v €4,99 bij bestellingen vanaf €25,- 🎁

Wie een (lees)bril draagt, wil zo lang mogelijk genieten van helder en scherp zicht. Eén van de manieren om je brilglazen schoon te houden is met microvezel brillendoekjes. Deze zachte schoonmaakdoekjes zijn zodanig ontwikkeld, dat zij gemakkelijk vuil en stof opnemen zonder krassen of beschadigingen achter te laten. Daarnaast heb je hierbij geen andere schoonmaakmiddelen nodig dan schoon water. SuperShine biedt diverse schoonmaakartikelen in de webshop aan. Zo vind je naast microvezel brillendoekjes allesreiniger doekjes en laptop schoonmaakdoekjes in het assortiment. Breng direct een bezoek aan onze webshop en bestel je favoriete schoonmaakartikelen bij ons online.

SuperShine Large Schoonmaakdoek Detailshot materiaal

Brillendoekjes van microvezel voor effectief reinigen

Microvezel of microfiber brillendoekjes zijn zodanig gemaakt dat er duizenden extra vezels in het doekje vuiligheid opnemen. Dit maakt het materiaal geschikt voor brilglazen en het montuur. Met de microvezel doekjes wil je namelijk het stof of de vlekken van de glazen af halen, en niet slechts in het rond drukken. Materialen als katoen halen relatief minder stof en viezigheid van het oppervlak af, eenvoudigweg door de lagere hoeveelheid vezels. Verder zijn microvezel brillendoekjes zacht, waardoor ze geen krassen op de lenzen veroorzaken. Zodra je de stof van het microfiber doekje aan je handen voelt, merk je meteen waarom dit comfortabele materiaal geschikt is voor jouw bril.

Microvezel brillendoekjes voor uiteenlopende toepassingen

Bij de toepassingen voor de microvezel brillendoekjes denk je in de eerste plaats aan het reinigen van brilglazen. De doekjes bieden echter ook uitkomst bij het schoonmaken van camera lenzen, sterrenkijkers, verrekijkers of vergrootglazen. Verder zijn de doekjes ideaal voor het reinigen van TV schermen, laptops of smartphones. Bestel direct microvezel brillendoekjes in onze SuperShine webshop.

Haal onze kwaliteitsdoeken direct in huis

Kortom, onze schoonmaakdoeken zijn onmisbaar in ieder huishouden! Kies voor een handig super schoonmaakpakket om diverse oppervlakken in een handomdraai te reinigen. Heb je vragen voordat je een bestelling plaatst? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar +31 6 44 13 92 81 of door een e-mail te sturen naar info@supershineonline.nl. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Schoonmaakadvies (Blog)

Ramen lappen zonder strepen
Door Karen (SuperShine Team)

Leuke weetjes en feiten over schoonmaken
Door Karen (SuperShine Team)

Het SuperShine team

Mocht je vragen, tips of advies willen hebben met de aankoop van jouw schoonmaakdoekjes. Wij (Esther, Ruud, Karen en Sander) staan voor je klaar om te helpen.

Waar staan wij voor:

  • Een kwalitatief hoogwaardig product
  • Doen wat we zeggen
  • Persoonlijke benadering

Wij zijn bereikbaar per telefoon, social media of mail.