Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

 Gratis verzending vanaf 25,- /    vanaf 40,- 

Gratis Medium doek cadeau t.w.v €4,99 bij bestellingen vanaf €25,- 🎁

Als je volgende keer de magnetron gaat schoonmaken, maak dan zeker gebruik van onze kwalitatief hoogstaande schoonmaakdoekjes. Bij Super Shine staan we namelijk bekend om onze speciale doeken, waarmee je allerlei soorten oppervlakken hygiënisch en streeploos kunt reinigen. Hierdoor maak je het jezelf makkelijk, want alle schoonmaakklussen in en om huis zijn in een mum van tijd uitgevoerd! We vertellen je graag meer over onze doeken.

Oven schoonmaken

De magnetron hygiënisch schoonmaken met onze doeken

De magnetron schoonmaken is belangrijk. Je bereidt hier immers verschillende maaltijden, dus dan is het fijn als je het apparaat hygiënisch kunt schoonmaken. Je wilt natuurlijk geen chemische middelen gebruiken op plekken waar je ook eten bereidt. Daarom gebruik je onze doeken! Deze maak je simpelweg vochtig , waarna ze al het vuil opnemen dat zich in de magnetron bevindt. Hierdoor is het schoonmaken van je magnetron een fluitje van een cent. De doeken zijn daarnaast te gebruiken voor tal van andere klusjes. Gebruik ze bijvoorbeeld voor het schoonmaken van de jaloezieën of voor het schoonmaken van de afzuigkap.

Plaats een bestelling voor onze doeken online

Wanneer je onze doeken gebruikt voor het schoonmaken van de magnetron of andere apparaten en oppervlakken in huis, zul je merken dat het huishouden een stuk minder tijd in beslag neemt! We vertellen je graag meer over de gebruiksmogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31 6 44 13 92 81 of door een e-mail te sturen naar info@supershineonline.nl.

Schoonmaakadvies (Blog)

Ramen lappen zonder strepen
Door Karen (SuperShine Team)

Leuke weetjes en feiten over schoonmaken
Door Karen (SuperShine Team)

Het SuperShine team

Mocht je vragen, tips of advies willen hebben met de aankoop van jouw schoonmaakdoekjes. Wij (Esther, Ruud, Karen en Sander) staan voor je klaar om te helpen.

Waar staan wij voor:

  • Een kwalitatief hoogwaardig product
  • Doen wat we zeggen
  • Persoonlijke benadering

Wij zijn bereikbaar per telefoon, social media of mail.