Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Laptop schoonmaak doekjes voor snelle en veilige reiniging

Gratis verzending vanaf €20,-

Gratis Medium doek cadeau t.w.v €4,99 bij bestellingen vanaf €25,- 🎁

Zoek jij laptop schoonmaak doekjes waarmee je eenvoudig en snel je tablet of laptop gemakkelijk kunt reinigen? Met de zachte schoonmaakdoekjes van SuperShine zijn hiervoor ideaal. Deze professionele schoonmaakdoekjes uit ons schoonmaak pakket zijn 100 procent veilig voor jouw laptop, tablet, beeldscherm of ander apparaat. Na het reinigen met deze allesreiniger doekjes beschik je over een hygiënisch toetsenbord met een streep loos resultaat. Vingerafdrukken, stof en andere viezigheid krijgt geen kans dankzij onze schoonmaakproducten. Neem direct een kijkje in onze webshop en bestel jouw voordelige schoonmaakdoekjes voor een laptopscherm.

SuperShine Large Schoonmaakdoek Detailshot materiaal

Hoe maak je de laptop schoon met het schoonmaakdoekje?

We raden je aan om wekelijks het toetsenbord en het beeldscherm van je laptop schoon te maken. Een vingerafdruk of vlek ontstaat namelijk al snel, op het moment dat je met je vingers iets aan iemand wilt laten zien op het beeldscherm. Voor het reinigen haal je het laptop schoonmaakdoekje uit de verpakking. Vervolgens schakel je de laptop of het apparaat uit. Haal ook de oplader uit het apparaat vanwege de veiligheid. Houd vervolgens het toetsenbord of de laptop ondersteboven. Zodra je zachtjes het apparaat heen en weer beweegt, komen diverse kruimels en stof al uit het apparaat los. Daarna volgt het schoonmaken met het laptop schoonmaakdoekje. Je werkt hierbij van boven naar beneden, zodat er geen vuiligheid opnieuw op het scherm terecht komt. Eerst wrijf je met het schoonmaakdoekje over het beeldscherm. Daarna wrijf je voorzichtig over het toetsenbord en de rest van de apparatuur. Zorg hierbij dat je niet te stevig over het materiaal drukt. Je kunt het schoonmaakdoekjes voor de laptop nat maken, maar we raden je aan om het vervolgens goed uit te wringen voor gebruik. Na afloop sluit je het apparaat weer aan en kun je jouw favoriete series, foto´s en andere gegevens haarscherp zien.

De milieuvriendelijke laptop schoonmaakdoekjes van SuperShine

Het hoge absorptievermogen en de snelheid waarmee het doekje opdroogt maken de laptop schoonmaakdoekjes handig in gebruik. Bovendien hoef je alleen warm water te gebruiken, waardoor de toepassing van allerlei schoonmaakmiddelen overbodig wordt. Dit bespaart niet alleen kosten, maar draagt ook bij aan een beter milieu. De doekjes zelf zijn daarbij ook milieuvriendelijk. Doordat de laptop schoonmaakdoekjes veelvuldig wasbaar zijn, kun je tientallen keren met hetzelfde doekje werken voor een schoon resultaat. Je plaatst de schoonmaakdoekjes voor tv schermen en laptop in een waszak in de wasmachine, waarna je ze tot 65 graden kunt wassen. De schoonmaakdoekjes laat je daarna gemakkelijk aan de buitenlucht opdrogen. Direct jouw voorraad aan laptop schoonmaakdoekjes bijvullen? Bekijk dan gelijk ons aanbod in de webshop voor laptop schoonmaakdoekjes in meerdere maten.

Laptop schoonmaak doekjes van hoge kwaliteit

Bij de schoonmaakdoekjes voor een beeldscherm ga je uit van goede kwaliteit. Dit houdt in dat het materiaal pluisvrij is, zodat er geen vervelende pluisjes in het apparaat terecht kunnen komen. Bovendien zorgt het zachte materiaal van het laptop schoonmaak doekje ervoor dat er geen krassen op het beeldscherm ontstaan. Om die reden raden wij ook geen katoenen doek aan voor het veelvuldig schoonmaken van een beeldscherm, gezien de beschadigingen die kunnen ontstaan. De laptop schoonmaak doekjes zijn sterk en hebben een hoog absorberend vermogen. Hierdoor nemen ze vuiligheid en stof direct op, zonder het te verplaatsen. Ook scheurt het materiaal niet snel dankzij de sterke hechting.

Laptop schoonmaak doekjes in uiteenlopende maten

De schoonmaakdoekjes voor de laptop zijn in meerdere maten verkrijgbaar: small, medium, large, X-large en XX-large. De kleinere reinigingsdoekjes zijn geschikt om bijvoorbeeld een smartphone, muis of tablet mee te reinigen. Een groter formaat is ideaal voor het schoonmaken van de laptop, het toetsenbord of het computerbeeldscherm. Beschik je over een gigantische flatscreen televisie? Dan kun je het tv-scherm schoonmaken met een van onze grotere doeken. Bij de schoonmaakdoekjes voor laptop en tv-scherm is slechts wat warm water nodig. We raden het gebruik van (agressieve) schoonmaakmiddelen zelfs af, aangezien dit tot beschadigingen aan de apparatuur kan leiden.

microvezeldoekjes

Haal onze kwaliteitsdoeken direct in huis

Kortom, onze schoonmaakdoeken zijn onmisbaar in ieder huishouden! Kies voor een handig super schoonmaakpakket om diverse oppervlakken in een handomdraai te reinigen. Heb je vragen voordat je een bestelling plaatst? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar +31 6 44 13 92 81 of door een e-mail te sturen naar info@supershineonline.nl. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Schoonmaakadvies (Blog)

Ramen lappen zonder strepen
Door Karen (SuperShine Team)

Leuke weetjes en feiten over schoonmaken
Door Karen (SuperShine Team)

Het SuperShine team

Mocht je vragen, tips of advies willen hebben met de aankoop van jouw schoonmaakdoekjes. Wij (Esther, Ruud, Karen en Sander) staan voor je klaar om te helpen.

Waar staan wij voor:

  • Een kwalitatief hoogwaardig product
  • Doen wat we zeggen
  • Persoonlijke benadering

Wij zijn bereikbaar per telefoon, social media of mail.