Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Gratis verzending vanaf €20,-

Gratis Medium doek cadeau t.w.v €4,99 bij bestellingen vanaf €25,- 🎁

Met een katoenen waszak van SuperShine is rondslingerend wasgoed in huis verleden tijd. De handige waszakken zijn stevig en ruimtebesparend. Bovendien bieden we talrijke andere handige schoonmaakproducten in onze webshop aan, zoals allesreiniger doekjes, microvezel brillendoekjes en zachte schoonmaakdoeken. Neem direct een kijkje in ons assortiment en bestel jouw favoriete schoonmaakproducten eenvoudig op de website.

SuperShine Large Schoonmaakdoek Detailshot materiaal

Sorteren op was temperatuur

Op het moment dat je wilt gaan wassen, houd je rekening met de temperatuur van het wasprogramma. Sommige materialen zijn bestand tegen hoge was temperaturen, terwijl andere stoffen veranderen van kleur, krimpen of andere beschadigingen gaan vertonen. Wasgoed dat geschikt is voor een ‘wol’ of ‘fijne was’ wasprogramma, heeft een bijzondere verzorging nodig. Het gaat hierbij onder meer om textielsoorten als zijde en wol. Veelal was je deze was op een temperatuur van ten hoogste 40 graden Celsius. Wil je sterk vervuilde was een grondige wasbeurt geven, zoals kinderkleding vol met vlekken of sportkleding? Dan selecteer je bij dit wasgoed een intensiever wasprogramma met een hogere temperatuur van 60 graden Celsius. Door dit wasgoed alvast te sorteren met een katoenen waszak, kun je de kleding gemakkelijk apart houden en voorbehandelen met een vlekverwijderaar.

Sorteren op kleur

Om de kleuren van het wasgoed zo optimaal mogelijk te behouden, kun je bepaalde kleding het beste apart wassen. Zo blijft zwarte was intens zwart door deze kleding apart te wassen met een speciaal wasmiddel voor donkere was. Ook witte was als t-shirts, lakens en blouses houd je apart tijdens het wassen. Als je witte en zwarte was namelijk met elkaar mengt, bestaat er een risico dat de witte was een grauwe kleur krijgt. Gekleurde was kun je met elkaar wassen, zolang er geen felle of donkere kleuren bij aanwezig zijn. Deze felle of donkere kleuren kunnen zich namelijk vermengen met het overige wasgoed. Meteen katoenen waszakken bestellen bij SuperShine om het wasgoed gemakkelijk te ordenen? Doe direct inspiratie op in onze webshop!

Een opgeruimd huis met katoenen waszakken

Met de katoenen waszakken van SuperShine is de wasdag een fluitje van een cent. Dankzij de katoenen waszak met koord houd je het vieze wasgoed gemakkelijk uit het zicht. Is het tijd om te wassen? Dan open je gemakkelijk het koord en selecteer je eenvoudig de was die bij elkaar past. De katoenen waszakken zijn gemaakt van een hoge kwaliteit katoen, zodat ze tegen een stootje kunnen. Bovendien nemen de katoenen waszakken minder ruimte in dan een reguliere wasmand, waardoor deze zakken uitermate geschikt zijn voor een kleinere woning.

De was sorteren met een katoenen waszak

Door meerdere katoenen waszakken aan te schaffen, sorteer je eenvoudig het wasgoed. Wasmachines hebben namelijk specifieke wasprogramma’s om jouw kleding zo zorgvuldig mogelijk te wassen. Als je verschillende materialen en kleuren met elkaar mengt in de wasmachine, kan dit nadelige consequenties voor de was hebben. Een wollen coltrui kan bijvoorbeeld krimpen in de was, of een witte jurk verkleurt als het wordt gewassen met een oranje shirt. Waar kun je het beste de was op sorteren? Wij geven je advies om het wassen te vereenvoudigen.

Haal onze kwaliteitsdoeken direct in huis

Kortom, onze schoonmaakdoeken zijn onmisbaar in ieder huishouden! Kies voor een handig super schoonmaakpakket om diverse oppervlakken in een handomdraai te reinigen. Heb je vragen voordat je een bestelling plaatst? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar +31 6 44 13 92 81 of door een e-mail te sturen naar info@supershineonline.nl. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Schoonmaakadvies (Blog)

Ramen lappen zonder strepen
Door Karen (SuperShine Team)

Leuke weetjes en feiten over schoonmaken
Door Karen (SuperShine Team)

Het SuperShine team

Mocht je vragen, tips of advies willen hebben met de aankoop van jouw schoonmaakdoekjes. Wij (Esther, Ruud, Karen en Sander) staan voor je klaar om te helpen.

Waar staan wij voor:

  • Een kwalitatief hoogwaardig product
  • Doen wat we zeggen
  • Persoonlijke benadering

Wij zijn bereikbaar per telefoon, social media of mail.