Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Heb jij ook altijd last van vette vingers op uw scherm en telefoon?

In dit blogbericht vertellen we hoe jij je tablet of telefoon snel en effectief kunt schoonmaken. Lees tot het einde om onze waardevolle tips mee te krijgen.

Bacteriën verzamelplaats

Onderzoeken wijzen uit dat de touchscreens van verschillende gadgets gemiddeld 18% meer bacteriën bevatten dan de deuren en doorspoelknoppen van openbare toiletten. Tijd voor een snelle en effectieve schoonmaak van je telefoon of tablet dus. Want al die ziektekiemen op een apparaat dat je regelmatig aanraakt of dicht bij je mond houdt, dat is vragen om problemen.

Tegenwoordig zijn er zeer veel doekjes en sprays speciaal om je telefoon schoon te maken. Uit onderzoek blijkt ook dat niet alle doekjes helpen. De vochtige doekjes maken het schoon maar laten een vervelende waas achter op je telefoon of tablet. Daarnaast wordt er altijd wel gebruik gemaakt van een chemisch middel. Wat dus ook niet heel gezond is. Het is belangrijk om meerdere malen per dag je telefoon of tablet even schoon te maken. Dit kan heel eenvoudig. Je houdt je telefoon zo vrij van bacteriën en je krijgt een stuk minder beschadigingen van al het vuil dat je in het scherm wrijft met je vingers.

Volg ons ook op facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwe blogs, aanbiedingen en nieuwtjes! facebook.com/schoonmaakdoekjes

Wilt u onze small variant schoonmaakdoekjes eens proberen speciaal voor de telefoon, tablet en/of bril klik dan hier.