Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

 Gratis verzending vanaf 25,- /    vanaf 40,- 

Gratis Medium doek cadeau t.w.v €4,99 bij bestellingen vanaf €25,- 🎁

De jaloezieën schoonmaken is iets waar veel mensen tegenop zien. Ieder stukje apart schoonmaken, dat kan best een tijdrovende klus zijn. Gelukkig kun je bij Super Shine terecht voor kwalitatief hoogstaande doeken, waarmee het schoonmaken van de jaloezieën een fluitje van een cent wordt.

Jaloezieën schoonmaken

Jaloezieën schoonmaken wordt een fluitje van een cent met onze doeken

Donkere shutters of jaloezieën zijn écht een trend van de laatste jaren. Dat is ook niet zo gek, want ze geven de woning een gezellige uitstraling en ze zorgen voor privacy! Het nadeel is wel dat jaloezieën en shutters snel onder het stof zitten, wat betekent dat je deze regelmatig zal moeten schoonmaken. Door onze schoonmaakproducten online te bestellen, neemt het schoonmaken van jaloezieën echter veel minder tijd in beslag. De doeken kunnen ook worden gebruikt voor diverse andere klusjes. Gebruik ze bijvoorbeeld voor het schoonmaken van de keuken of gebruik ze als schoonmaakdoekjes voor ramen.

Stel gerust je vragen over onze doeken en bestel ze online

Kortom, de gebruiksmogelijkheden zijn veelomvattend, waardoor je ze voor meer kunt gebruiken dan enkel voor het schoonmaken van de jaloezieën. Heb je vragen over onze producten? Of wens je meer informatie over onze doeken te ontvangen? Schroom dan niet en neem contact met ons op door te bellen naar +31 6 44 13 92 81, of stuur een e-mail naar info@supershineonline.nl. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Schoonmaakadvies (Blog)

Ramen lappen zonder strepen
Door Karen (SuperShine Team)

Leuke weetjes en feiten over schoonmaken
Door Karen (SuperShine Team)

Het SuperShine team

Mocht je vragen, tips of advies willen hebben met de aankoop van jouw schoonmaakdoekjes. Wij (Esther, Ruud, Karen en Sander) staan voor je klaar om te helpen.

Waar staan wij voor:

  • Een kwalitatief hoogwaardig product
  • Doen wat we zeggen
  • Persoonlijke benadering

Wij zijn bereikbaar per telefoon, social media of mail.