Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

De inductieplaat eenvoudig schoonmaken

 Gratis verzending vanaf 25,- /    vanaf 40,- 

Gratis Medium doek cadeau t.w.v €4,99 bij bestellingen vanaf €25,- 🎁

Als je je inductieplaat gaat schoonmaken, zul je snel merken dat dit een vervelend klusje kan zijn als je niet de juiste schoonmaakmiddelen gebruikt. Daarom kun je bij Super Shine terecht voor speciale schoonmaakdoekjes die je gebruikt om je kookplaat te reinigen! Met onze speciaal ontwikkelde schoonmaakdoeken zul je krassen op de kookplaat voorkomen terwijl je geniet van een prachtig gereinigde en vetvrije kookplaat.

Keuken schoonmaken

De inductieplaat schoonmaken doe je met onze microvezeldoeken

Natuurlijk wil je niet te veel tijd kwijt zijn wanneer je je inductieplaat gaat schoonmaken. Daarom is het belangrijk om eventuele etensresten die op de kookplaat belanden gelijk te verwijderen. Daardoor hebben de etensresten geen kans om aan te koeken en hoef je niet te schrobben, wat schade aan de kookplaat kan voorkomen. Gebruik hiervoor onze schoonmaakdoekjes, speciaal geschikt voor het reinigen van jouw kookplaat. Je maakt de microvezeldoeken nat en reinigt de inductieplaat. Er zijn geen schoonmaakmiddelen nodig, waardoor de doeken veel gebruiksmogelijkheden hebben! De doeken nemen namelijk al het vuil op, waardoor je steeds weer kunt rekenen op een streeploos eindresultaat.

Bestel onze schoonmaakdoekjes voor de kookplaat

De doeken zijn te gebruiken voor tal van klusjes in en om huis. Wil je bijvoorbeeld de magnetron schoonmaken? Of ben je op zoek naar doeken waarmee je autoruiten kan schoonmaken in een handomdraai? Dan zijn onze doeken zeer geschikt voor jou! Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 6 44 13 92 81 of door een e-mail te sturen naar info@supershineonline.nl. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van onze schoonmaakdoekjes voor het reinigen van jouw kookplaat.

Schoonmaakadvies (Blog)

Ramen lappen zonder strepen
Door Karen (SuperShine Team)

Leuke weetjes en feiten over schoonmaken
Door Karen (SuperShine Team)

Het SuperShine team

Mocht je vragen, tips of advies willen hebben met de aankoop van jouw schoonmaakdoekjes. Wij (Esther, Ruud, Karen en Sander) staan voor je klaar om te helpen.

Waar staan wij voor:

  • Een kwalitatief hoogwaardig product
  • Doen wat we zeggen
  • Persoonlijke benadering

Wij zijn bereikbaar per telefoon, social media of mail.