Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Hygiënisch schoonmaken met deze schoonmaakdoek

Gratis verzending vanaf €20,-

Gratis Medium doek cadeau t.w.v €4,99 bij bestellingen vanaf €25,- 🎁

Je wilt je hele huis en andere oppervlakken natuurlijk grondig en hygiënisch kunnen schoonmaken. Dat kan met de schoonmaakdoeken van Super Shine. Deze unieke microvezeldoeken vangen namelijk eenvoudig stof en vuil op, en houden dit goed vast. Met de schoonmaakdoeken van Super Shine heb je zelfs geen schoonmaakmiddelen nodig om hygiënisch te kunnen schoonmaken. Onze doeken zijn verkrijgbaar in verschillende varianten.

Hygiënisch schoonmaken op een milieuvriendelijke manier

Voor veel mensen is het steeds belangrijker om op een milieuvriendelijke manier te leven. Het is echter ook belangrijk om hygiënisch te gaan schoonmaken en dit wordt vaak gedaan met chemische middelen. Er is echter ook een milieuvriendelijkere manier van hygiënisch schoonmaken! De schoonmaakdoeken en andere producten van Super Shine komen hierbij kijken. Onze doeken zijn te gebruiken op heel veel oppervlakken en zijn tot wel honderd keer wasbaar. Ze worden al hygiënisch schoon op 30 graden in de wasmachine, wat het schoonmaken zeer milieuvriendelijk maakt. Daarnaast heb je geen schoonmaakmiddel meer nodig. Het verschil tussen microvezeldoeken en Super Shine doeken zit hem in de structuur van de vezels. Super Shine doeken zijn gemaakt uit één draad en microvezeldoeken zijn gemaakt uit meerdere opstaande draden. Middels hydroverstrengeling worden de vezels ‘eindeloos’ gemaakt. Het grote verschil zit hem daardoor in het absorptievermogen.

Vraag om advies

Ben je op zoek naar kwalitatief hoogstaande schoonmaakdoeken voor je huis? Of wil je naar brillendoekjes kopen? Bestel deze dan direct via onze webshop of neem bij vragen contact met ons op. Dit kan door ons te bellen of ons een WhatsApp te sturen via +31 6 44 13 92 81. Het is ook mogelijk om ons een e-mail te sturen via info@supershineonline.nl. We beantwoorden je vragen dan zo snel mogelijk. Zo heb je de schoonmaakdoeken waarmee je hygiënisch kunt schoonmaken snel in huis.

Schoonmaakadvies (Blog)

Ramen lappen zonder strepen
Door Karen (SuperShine Team)

Leuke weetjes en feiten over schoonmaken
Door Karen (SuperShine Team)

Het SuperShine team

Mocht je vragen, tips of advies willen hebben met de aankoop van jouw schoonmaakdoekjes. Wij (Esther, Ruud, Karen en Sander) staan voor je klaar om te helpen.

Waar staan wij voor:

  • Een kwalitatief hoogwaardig product
  • Doen wat we zeggen
  • Persoonlijke benadering

Wij zijn bereikbaar per telefoon, social media of mail.