Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

 Gratis verzending vanaf 25,- /    vanaf 40,- 

Gratis Medium doek cadeau t.w.v €4,99 bij bestellingen vanaf €25,- 🎁

Een glazen douchewand schoonmaken is snel gedaan met onze kwalitatief hoogstaande doeken. Bij Super Shine kun je terecht voor schoonmaakdoeken die alle klusjes in huis een stuk makkelijker en sneller maken. Met onze doeken maak je allerlei verschillende oppervlakken hygiënisch en streeploos schoon. Je hoeft hier geen speciale schoonmaakmiddelen voor te gebruiken. Dat is toch ideaal?

Badkamer schoonmaken

Een glazen douchewand in een handomdraai schoonmaken

Een glazen douchewand schoonmaken is een vervelende klus. Je kunt veel kalkaanslag op het glas voorkomen door de wand na iedere douchebeurt af te drogen met een raamwisser, maar alsnog is het dan nodig om de wand regelmatig te reinigen. Door onze doeken te gebruiken, is het schoonmaken van een glazen douchewand in een handomdraai gedaan! Maak de doek vochtig en reinig het oppervlak. De doeken nemen het vuil op en verplaatsen het niet. Kies voor een compleet pakket met schoonmaakdoeken, want zo kun je altijd rekenen op een prachtig eindresultaat!

Ontdek de mogelijkheden van onze kwalitatief hoogstaande doeken

De doeken zijn niet alleen te gebruiken wanneer je een glazen douchewand gaat schoonmaken; ook voor het schoonmaken van een composiet aanrechtblad of om rvs streeploos te kunnen schoonmaken zijn de doeken ideaal. Heb je vragen over de mogelijkheden van onze doeken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 6 44 13 92 81 of door een e-mail te sturen naar info@supershineonline.nl. Onze specialisten vertellen je graag meer over de gebruiksmogelijkheden van onze doeken!

Schoonmaakadvies (Blog)

Ramen lappen zonder strepen
Door Karen (SuperShine Team)

Leuke weetjes en feiten over schoonmaken
Door Karen (SuperShine Team)

Het SuperShine team

Mocht je vragen, tips of advies willen hebben met de aankoop van jouw schoonmaakdoekjes. Wij (Esther, Ruud, Karen en Sander) staan voor je klaar om te helpen.

Waar staan wij voor:

  • Een kwalitatief hoogwaardig product
  • Doen wat we zeggen
  • Persoonlijke benadering

Wij zijn bereikbaar per telefoon, social media of mail.