Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

De beste duurzame schoonmaakmiddelen

Gratis verzending vanaf €20,-

Gratis Medium doek cadeau t.w.v €4,99 bij bestellingen vanaf €25,- 🎁

Veel mensen gebruiken bij het schoonmaken wegwerpdoekjes, maar vaak is het beter om duurzame schoonmaakmiddelen te gebruiken, zoals wasbare, milieuvriendelijke schoonmaakdoekjes. Door milieuvriendelijke reinigingsproducten zoals schoonmaakdoekjes te kopen, spaar je niet alleen het milieu, maar je merkt het ook in je portemonnee. Omdat je niet telkens je doekjes weggooit, bespaar je namelijk geld. Daarnaast heb je bij het gebruik van onze milieuvriendelijke schoonmaakdoeken geen schoonmaakmiddelen nodig.

De ultieme duurzame schoonmaakmiddelen

Wanneer je duurzame schoonmaakmiddelen zoals schoonmaakdoekjes gaat kopen, dan verwacht je doeken te kopen die meerdere keren gebruikt kunnen worden. Natuurlijk is dat mogelijk met de schoonmaakdoeken van Super Shine, maar deze hebben nog meer voordelen. Ze zijn namelijk tot wel honderd keer wasbaar en je hebt geen schoonmaakmiddelen meer nodig; je hebt dus duurzame producten in huis gehaald. Deze schoonmaakdoeken zijn wasbaar in de wasmachine op 30 graden, en worden dan ook echt schoon. Ook hierdoor zijn de schoonmaakdoekjes van Super Shine milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Op deze manier kun je op een eenvoudige manier duurzaam schoonmaken.

Een ruim assortiment aan duurzame schoonmaakmiddelen

Ons merk staat bekend om zijn milieuvriendelijke schoonmaakdoeken, maar je kunt in onze webshop ook vele andere duurzame schoonmaakmiddelen kopen. Denk hierbij aan wondersponsjes en veel verschillende soorten doeken. Het is goed om te weten dat de sponzen niet in de wasmachine kunnen. Naast deze unieke sponzen, koop je bij ons ook brilpoetsdoekjes en unieke anticondensdoeken, waarmee je bijvoorbeeld autoruiten kunt schoonmaken en ze tot wel 72 uur condensvrij kunt houden. Je kunt onze duurzame schoonmaakmiddelen echter ook gebruiken voor veel verschillende andere schoonmaakklussen, bijvoorbeeld om een tv-scherm te kunnen schoonmaken of om de oven te reinigen.

Eenvoudig milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen kopen

Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen kopen doe je eenvoudig in de webshop van Super Shine. Als je dus milieuvriendelijke schoonmaakdoekjes of andere duurzame schoonmaakmiddelen wilt kopen, ga dan naar de webshop van Super Shine. Zo ontdek je ons uitgebreide assortiment en kun je eenvoudig milieuvriendelijke schoonmaakdoeken en andere schoonmaakmiddelen kopen. Dat maakt schoonmaken veel eenvoudiger, voor grotere en kleinere klussen. Milieuvriendelijke schoonmaakdoekjes zijn gunstig voor het milieu én je portemonnee.

SuperShine X-Large Schoonmaakdoek Ramen Schoonmaken streeploos schoon

Neem contact met ons op als je vragen hebt

Vind je het ook belangrijk om te gaan schoonmaken met het oog op het milieu, maar weet je niet precies wat er op dat gebied allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op. Bel ons of stuur ons een WhatsApp via +31 6 44 13 92 81. Ook kun je een e-mail sturen naar info@supershineonline.nl. We staan voor je klaar als je vragen hebt over onze producten.

Schoonmaakadvies (Blog)

Ramen lappen zonder strepen
Door Karen (SuperShine Team)

Leuke weetjes en feiten over schoonmaken
Door Karen (SuperShine Team)

Het SuperShine team

Mocht je vragen, tips of advies willen hebben met de aankoop van jouw schoonmaakdoekjes. Wij (Esther, Ruud, Karen en Sander) staan voor je klaar om te helpen.

Waar staan wij voor:

  • Een kwalitatief hoogwaardig product
  • Doen wat we zeggen
  • Persoonlijke benadering

Wij zijn bereikbaar per telefoon, social media of mail.