Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

De beste manier om droog te kunnen schoonmaken

 Gratis verzending vanaf 25,- /    vanaf 40,- 

Gratis Medium doek cadeau t.w.v €4,99 bij bestellingen vanaf €25,- 🎁

Met de schoonmaakdoeken van Super Shine kun je op een milieuvriendelijke manier droog schoonmaken. Gebruik onze doek droog wanneer je beeldschermen of jaloezieën stofvrij wilt maken. Door de structuur van de doek neemt het stof als een magneet op. De schoonmaakdoek kun je  tot wel honderd keer wassen. Hierbij worden de schoonmaakdoeken al bij dertig graden perfect schoon. Hierdoor zijn de veelzijdige schoonmaakdoeken die je bij ons kunt kopen eigenlijk dubbel milieuvriendelijk. De doek is namelijk zoals gezegd vaak wasbaar, en dat wassen kost ook nog eens weinig energie, omdat er op een lage temperatuur gewassen kan worden.

Deze schoonmaakdoek is ideaal voor het droog schoonmaken

Met een schoonmaakdoek van Super Shine kun je niet alleen schoonmaken met water, maar ook voor het droog schoonmaken van verschillende oppervlakken kun je onze verschillende soorten schoonmaakdoeken perfect gebruiken. De microvezels van onze schoonmaakdoeken nemen namelijk ook als ze droog zijn, perfect stof en allerlei andere soorten vuil op. Dus ideaal te gebruiken als poetsdoek of stofdoek.

Een optimale schoonmaakdoek

De veelzijdige schoonmaakdoeken van Super Shine zijn de ideale keuze als je duurzame schoonmaakmiddelen wilt kopen. Je kunt er namelijk van alles mee schoonmaken, van je autoruiten tot je bril en van je beeldscherm tot diverse oppervlakken in huis. Daardoor is Super Shine dé ultieme schoonmaakdoek. Maak je liever schoon met bijvoorbeeld een spons, dan kun je bij ons ook andere schoonmaakproducten gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor onze wondersponsjes.

Vraag om het beste advies bij het droog schoonmaken

Wanneer je droog wilt schoonmaken en dus liever geen schadelijke schoonmaakmiddelen gebruikt, dan is het een goed idee om onze veelzijdige schoonmaakdoek te gebruiken. Je hebt namelijk ook geen schoonmaakmiddelen nodig. In onze webshop kun je dan diverse veelzijdige schoonmaakdoeken aanschaffen. Je hebt echter niet verschillende doeken nodig, want met onze schoonmaakdoek kun je veel verschillende oppervlakken in en om je huis schoonmaken. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van een spiegel of reinigen van de oven. Ontvang je graag schoonmaakadvies? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31 6 44 13 92 81. We zijn op dit nummer ook via Whatsapp bereikbaar. Stuur anders een e-mail naar info@supershineonline.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Schoonmaakadvies (Blog)

Ramen lappen zonder strepen
Door Karen (SuperShine Team)

Leuke weetjes en feiten over schoonmaken
Door Karen (SuperShine Team)

Het SuperShine team

Mocht je vragen, tips of advies willen hebben met de aankoop van jouw schoonmaakdoekjes. Wij (Esther, Ruud, Karen en Sander) staan voor je klaar om te helpen.

Waar staan wij voor:

  • Een kwalitatief hoogwaardig product
  • Doen wat we zeggen
  • Persoonlijke benadering

Wij zijn bereikbaar per telefoon, social media of mail.