Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Een composiet aanrechtblad schoonmaken

 Gratis verzending vanaf 25,- /    vanaf 40,- 

Gratis Medium doek cadeau t.w.v €4,99 bij bestellingen vanaf €25,- 🎁

Een composiet aanrechtblad schoonmaken is geen moeilijke klus, maar je moet weten wat te doen! Bij Super Shine kun je daarom terecht voor kwalitatief hoogstaande doeken, waarmee het schoonmaken van een composiet aanrechtblad in een handomdraai wordt uitgevoerd. We hebben een zeer uitgebreid assortiment, waardoor je altijd dé passende schoonmaakdoek vindt voor jouw schoonmaakklus.

droogdoek
Composiet-keukenblad

Hoe moet je een composiet aanrechtblad schoonmaken en onderhouden?

Wanneer je een composiet aanrechtblad hebt en deze wilt schoonmaken en -houden zonder dat het veel moeite kost, is het belangrijk om het blad dagelijks goed te verzorgen. Een composiet werkblad is bijvoorbeeld vrij hittebestendig, maar gebruik altijd een onderzetter. Kijk daarnaast uit met het morsen van zure vloeistoffen, zoals citrusvruchten. Hierdoor wordt onherstelbare schade voorkomen, en hou je het blad netjes en schoon. Om een composiet aanrechtblad dagelijks veilig te kunnen schoonmaken, gebruik je een vochtige doek. Indien gewenst voorzien we je graag van schoonmaakadvies.

Bestel onze doeken om allerlei oppervlakken eenvoudig te reinigen

Onze doeken kunnen niet alleen gebruikt worden om een composiet aanrechtblad te kunnen schoonmaken: ook om de inductieplaat te kunnen schoonmaken of om een spiegel te kunnen schoonmaken zijn onze kwaliteitsdoeken zeer geschikt. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 6 44 13 92 81 of door een e-mail te sturen naar info@supershineonline.nl. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van onze doeken.

Schoonmaakadvies (Blog)

Ramen lappen zonder strepen
Door Karen (SuperShine Team)

Leuke weetjes en feiten over schoonmaken
Door Karen (SuperShine Team)

Het SuperShine team

Mocht je vragen, tips of advies willen hebben met de aankoop van jouw schoonmaakdoekjes. Wij (Esther, Ruud, Karen en Sander) staan voor je klaar om te helpen.

Waar staan wij voor:

  • Een kwalitatief hoogwaardig product
  • Doen wat we zeggen
  • Persoonlijke benadering

Wij zijn bereikbaar per telefoon, social media of mail.