Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Cameralens doekjes voor het reinigen van uw foto- en filmapparatuur

 Gratis verzending vanaf 25,- /    vanaf 40,- 

Gratis Medium doek cadeau t.w.v €4,99 bij bestellingen vanaf €25,- 🎁

De lens van je fotocamera is enorm kwetsbaar. Toch dalen na verloop van tijd kleine stofdeeltjes neer op de lens, waardoor het belangrijk is om de cameralens regelmatig te reinigen. Met de cameralens doekjes van SuperShine maak je de lens probleemloos schoon. Deze speciale doek van microfiber zorgt ervoor dat je lens langer meegaat en geeft een haarscherp beeld. Bekijk meteen onze cameralens doekjes, laptop schoonmaakdoekjes, allesreiniger doekjes en meer in de webshop om jouw schoonmaak pakket compleet te maken.

SuperShine Large Schoonmaakdoek Detailshot materiaal

Het schoonmaken van de lens met een cameralens doek

Het reinigen van de lens is van groot belang voor de beste fotoresultaten. Stofdeeltjes en vetvegen, hoe minuscuul ook, zie je al snel terug op de foto´s. Bovendien is het bij het verwisselen van de lens van belang dat er geen stofdeeltjes aanwezig zijn. Dit stof kan namelijk vervolgens de fotocamera binnendringen, waardoor je ook de binnenzijde van het apparaat moet reinigen. Door het gebruik van de cameralens doek voorkom je dit lastige schoonmaakproces.

De bijzondere aard van een cameralens doek

Voor het schoonmaken van de lens maak je gebruik van een microfiber cameralens doek. Pas geen willekeurige stof als een katoenen shirt toe. Dit materiaal kan namelijk kleine krasjes geven op het glas. Vervolgens wrijf je met een rondgaande beweging over het oppervlak van de cameralens. Je werkt hierbij van binnen naar buiten. Bestel direct de beste cameralens doekjes voor jouw foto- en filmapparatuur in onze webshop.

Haal onze kwaliteitsdoeken direct in huis

Kortom, onze schoonmaakdoeken zijn onmisbaar in ieder huishouden! Kies voor een handig super schoonmaakpakket om diverse oppervlakken in een handomdraai te reinigen. Heb je vragen voordat je een bestelling plaatst? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar +31 6 44 13 92 81 of door een e-mail te sturen naar info@supershineonline.nl. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Schoonmaakadvies (Blog)

Ramen lappen zonder strepen
Door Karen (SuperShine Team)

Leuke weetjes en feiten over schoonmaken
Door Karen (SuperShine Team)

Het SuperShine team

Mocht je vragen, tips of advies willen hebben met de aankoop van jouw schoonmaakdoekjes. Wij (Esther, Ruud, Karen en Sander) staan voor je klaar om te helpen.

Waar staan wij voor:

  • Een kwalitatief hoogwaardig product
  • Doen wat we zeggen
  • Persoonlijke benadering

Wij zijn bereikbaar per telefoon, social media of mail.