Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

De beste bh waszakken voor langdurige kwaliteit

 Gratis verzending vanaf 25,- /    vanaf 40,- 

Gratis Medium doek cadeau t.w.v €4,99 bij bestellingen vanaf €25,- 🎁

Je kastlade boordevol lingerie houd je het liefst zo lang mogelijk mooi. Hoe zorg je echter dat deze delicate was goed gewassen wordt? Gebruik hiervoor speciale bh waszakken. Deze waszakjes beschermen je kleding en zorgen dat de beha´s niet verstrengeld raken met andere kleding in de wasmachine. SuperShine biedt naast schoonmaakmiddelen als allesreiniger doekjes, laptop schoonmaak doekjes en vochtige brillendoekjes handige bh waszakken aan. Neem direct een kijkje in onze webshop om inspiratie op te doen.

SuperShine Large Schoonmaakdoek Detailshot materiaal

Extra bescherming voor je lingerie met bh waszakken

De waszakken voor bh´s beschermen jouw lingerie volledig gedurende het wassen, spoelen en centrifugeren in de wasmachine. Daarnaast zorgen de waszakken ervoor dat ook ander wasgoed en de wasmachine optimaal beschermd zijn. Zo is de rits afgeschermd met en beschermrand, waardoor er geen ophalen ontstaan. De bh waszakken zijn bovendien voor alle temperaturen en wasprogramma´s geschikt. Je kunt tot maximaal een kilogram aan wasgoed beschermd wassen in de zak.

Hoe gebruik je de bh waszakken?

De waszakken voor bh´s zijn enorm handig in gebruik. Zo plaats je de bh in de waszak en sluit je de rits. Vervolgens kun je je lingerie eenvoudig met de overige kleding mee wassen. De waszakken zijn daarnaast ook ideaal om je kleding mee te organiseren voor op reis. Je plaats kleinere kledingstukken als beha´s, ondergoed of sokken gemakkelijk in één zakje. Zo vind je direct je favoriete kledingstukken terug in je koffer of backpack. Meteen bh waszakken bestellen voor jouw lingerie? Bekijk dan ons assortiment in de webshop.

Haal onze kwaliteitsdoeken direct in huis

Kortom, onze schoonmaakdoeken zijn onmisbaar in ieder huishouden! Kies voor een handig super schoonmaakpakket om diverse oppervlakken in een handomdraai te reinigen. Heb je vragen voordat je een bestelling plaatst? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar +31 6 44 13 92 81 of door een e-mail te sturen naar info@supershineonline.nl. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Schoonmaakadvies (Blog)

Ramen lappen zonder strepen
Door Karen (SuperShine Team)

Leuke weetjes en feiten over schoonmaken
Door Karen (SuperShine Team)

Het SuperShine team

Mocht je vragen, tips of advies willen hebben met de aankoop van jouw schoonmaakdoekjes. Wij (Esther, Ruud, Karen en Sander) staan voor je klaar om te helpen.

Waar staan wij voor:

  • Een kwalitatief hoogwaardig product
  • Doen wat we zeggen
  • Persoonlijke benadering

Wij zijn bereikbaar per telefoon, social media of mail.