Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

De vergeten schoonmaak plekjes in ons huishouden.

Even een stofzuiger door de woonkamer halen, met een doekje de salontafel af doen en even een dweiltje door de wc. Dit zijn onderdelen in ons huishouden en in ons dagelijks leven die we regelmatig schoonmaken. Wist je dat er plekken zijn die we regelmatig vergeten om schoon te maken maar waar wel enorm veel bacteriën zich kunnen ophopen.

De lichtschakelaar

Je raakt ze elke dag meerdere keren aan in verschillende ruimtes, maar tijdens de grote schoonmaak worden ze vaak vergeten. De eerstvolgende schoonmaakronde ronde toch maar even met een doek langs alle lichtknoppen (vergeet ook niet de dimmers)

Deurklinken en trapleuning

Ook voor de deurlink en de trapleuning geldt, we raken ze meerdere keren per dag aan maar we maken ze zelden schoon. Ook hier geldt, iedere dag even een doek eroverheen.

De afstandsbediening

Een afstandsbediening is net zo makkelijk schoon te maken als een lichtschakelaar, maar wordt waarschijnlijk ook net zo makkelijk vergeten. Denk ook aan de afstandsbedieningen voor je lampen, mocht je deze in huis hebben.

Toetsenbord

Wel eens nagedacht hoe vaak je de toetsen van je toetsenbord aanraakt. Ook na de lunch, een afspraak of na een toiletbezoek. Uit Zweeds onderzoek is gebleken dat er wel 33.000 bacteriën per cm2 kunnen leven op een toetsenbord. Niet alleen bacteriën hopen zich op tussen de toetsen maar ook etensresten, haartjes en nagelvuil. Het is dus heel belangrijk om dagelijks even je toetsenbord te reinigen.

Mobiele telefoon

Gemiddeld gebruiken we onze smartphone 2 uur en 15 minuten per dag. Een gemiddelde gebruiker beroert (tikken, swipen en klikken) zijn smartphone 2617 keer per dag. We gebruiken onze vingers, houden de telefoon aan het oor en praten in de microfoon maar bacterievrij maken doen we niet vaak.

Schoonmaken mobiele telefoon

Rubbers (keuken)

De rubbers zijn misschien het meest bekende, maar ook het meest vergeten onderdeel van de keuken. Je vindt ze in de koelkast en diepvries, maar ook in de vaatwasser en in de oven. Aan de rubbers blijft vaak veel vuil en vet kleven, dus maandelijks een schoonmaakdoekje erover is aan te raden!

De oplossing

Super Shine doeken helpen om deze zaken hygiënisch, snel en simpel te reinigen. Met alleen maar warm water en een klam vochtige doek reinigt u het oppervlak snel en streeploos. De schoonmaakdoeken hebben een sterk reducerende werking op bacteriën, met name zuurstof behoevende. De doek verspreid niet maar neemt al het vuil en bacteriën op. Klik hier voor ons assortiment