Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Badkamer schoonmaken

De badkamer schoonmaken is altijd een grote klus… maar door onze kwalitatief hoogstaande doeken te kopen, zal het schoonmaken van de badkamertegels en de voegen in de badkamer een stuk sneller verlopen! Daarnaast kan je de doeken gebruiken voor de spiegels, kastjes, sanitair en de douchecabine. Gebruik de doeken van Super Shine om supersnel, hygiënisch en volledig streeploos schoon te maken. Daarnaast is het een milieuvriendelijke manier van schoonmaken, want je hebt geen chemische schoonmaakmiddelen nodig om de badkamer in zijn geheel – zowel de badkamertegels als de voegen – volledig te reinigen. Daarom kies je voor de fantastische doeken van Super Shine!

 Gratis verzending vanaf 25,- /    vanaf 40,- 

Gratis Medium doek cadeau t.w.v €4,99 bij bestellingen vanaf €25,- 🎁

Badkamer schoonmaken

De badkamer schoonmaken op hygiënische wijze met onze kwaliteitsdoeken

Wanneer je de badkamer gaat schoonmaken, zowel de tegels en de voegen, is het belangrijk om de juiste schoonmaakmiddelen te gebruiken. Je wilt natuurlijk dat de ruimte waar je jezelf opfrist ook schoon is. Veel mensen zijn tegenwoordig bezig met duurzaamheid en het milieu, waardoor ze chemische schoonmaakmiddelen vaker links laten liggen. Daarom komen onze microvezeldoeken uitstekend van pas! Ze bieden zeer veel gebruiksmogelijkheden. De doeken hebben namelijk een uitstekend reinigend vermogen en zijn zeer absorberend. Daarnaast zijn de doeken sneldrogend voor extra hygiëne. Hierdoor weet je zeker dat, wanneer je de badkamertegels en de voegen in de badkamer gaat schoonmaken, alles spic en span in orde is.

Koop onze doeken om de badkamer te kunnen schoonmaken, zowel de voegen als de badkamertegels

Kortom, wanneer je de volledige badkamer op de juiste manier wilt schoonmaken – zowel de badkamertegels als de voegen – dan kies je voor onze schoonmaakdoeken. Gebruik ze bijvoorbeeld ook om de inductieplaat te kunnen schoonmaken of om de ramen te wassen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 6 44 13 92 81 of door een e-mail te sturen naar info@supershineonline.nl. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van onze fantastische doeken!

Schoonmaakadvies (Blog)

Ramen lappen zonder strepen
Door Karen (SuperShine Team)

Leuke weetjes en feiten over schoonmaken
Door Karen (SuperShine Team)

Het SuperShine team

Mocht je vragen, tips of advies willen hebben met de aankoop van jouw schoonmaakdoekjes. Wij (Esther, Ruud, Karen en Sander) staan voor je klaar om te helpen.

Waar staan wij voor:

  • Een kwalitatief hoogwaardig product
  • Doen wat we zeggen
  • Persoonlijke benadering

Wij zijn bereikbaar per telefoon, social media of mail.