Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Autoruiten schoonmaken

Je autoruiten schoonmaken is zeer belangrijk om goed zicht te hebben onderweg. Bij Super Shine vind je daarom kwalitatief hoogstaande doeken waar je de buiten- en binnenkant van je autoruit streeploos zult schoonmaken. Dankzij de unieke formule van onze doeken, hoef je ze alleen maar nat te maken en daarna het gewenste oppervlak te reinigen. Ze zijn ook geschikt om oppervlakken droog te maken. Het eindresultaat is keer op keer fantastisch en streeploos!

 Gratis verzending vanaf 25,- /    vanaf 40,- 

Gratis Medium doek cadeau t.w.v €4,99 bij bestellingen vanaf €25,- 🎁

Auto ruit schoonmaken

Autoruiten schoonmaken met onze kwalitatief hoogstaande anti-condensdoeken

De binnenkant van je autoruit schoonmaken doe je met onze anti-condensdoeken. Hierdoor blijft de ruit tot wel 72 uur vrij van condens, waardoor je altijd perfect zicht hebt. Dat is wel zo veilig natuurlijk! Ze zijn daarnaast ideaal om je autospiegels mee schoon te maken. Onze kwalitatief hoogstaande doeken bieden echter veel verschillende gebruiksmogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schoonmaken van jaloezieën of het schoonmaken van de badkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bestel onze doeken om de binnenkant van je autoruit vlekkeloos te kunnen schoonmaken

Kortom, wanneer je onze doeken bestelt om je autoruiten te gaan schoonmaken, weet je zeker dat deze vlekkeloos gereinigd worden. Ben je benieuwd naar de werking van onze kwalitatief hoogstaande doeken? Haal dan gelijk een exemplaar in huis. Zo zul je je autoruiten in een handomdraai schoonmaken. Heb je vragen over de werking van onze doeken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 6 44 13 92 81 of door een e-mail te sturen naar info@supershineonline.nl. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van onze kwalitatief hoogstaande doeken om de binnenkant van je autoruit te kunnen schoonmaken.

Schoonmaakadvies (Blog)

Ramen lappen zonder strepen
Door Karen (SuperShine Team)

Leuke weetjes en feiten over schoonmaken
Door Karen (SuperShine Team)

Hoeveel tijd besteed jij aan het huishouden?
Door Sander (SuperShine Team)

Een schoon huis met huisdieren?
Door Esther (SuperShine Team)

Het SuperShine team

Mocht je vragen, tips of advies willen hebben met de aankoop van jouw schoonmaakdoekjes. Wij (Esther, Ruud, Karen en Sander) staan voor je klaar om te helpen.

Waar staan wij voor:

  • Een kwalitatief hoogwaardig product
  • Doen wat we zeggen
  • Persoonlijke benadering

Wij zijn bereikbaar per telefoon, social media of mail.