Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Allesreiniger doekjes voor een streep loos schoon resultaat

 Gratis verzending vanaf 25,- /    vanaf 40,- 

Gratis Medium doek cadeau t.w.v €4,99 bij bestellingen vanaf €25,- 🎁

Ben je op zoek naar een zachte schoonmaakdoek waarmee je vrijwel ieder oppervlak in de woning gemakkelijk hygiënisch kunt reinigen? De allesreiniger doekjes van SuperShine zijn hiervoor een uitstekende keuze. Uiteraard zijn er talrijke producten als sprays en vloeibare reinigingsmiddelen, maar een allesreiniger doekje biedt gemak en snelheid tijdens de schoonmaak. Je maakt het oppervlak in een handomdraai schoon en gooit daarna eenvoudig het doekje weg in de vuilnisemmer. Bekijk meteen ons aanbod aan vochtige allesreiniger doekjes, alcohol schoonmaakdoekjes, microvezel brillendoekjes en meer in de webshop.

SuperShine Large Schoonmaakdoek Detailshot materiaal

Pak stof en vuiligheid aan met de SuperShine schoonmaakdoekjes

SuperShine beschikt over een breed assortiment aan artikelen voor jouw schoonmaak pakket. Zo krijgen stof en vuiligheid geen kans met de allesreiniger schoonmaakdoekjes van SuperShine, maak je je brilglazen schoon met een anti-condens doek of doe je de was met een waszak. Meteen zin om een schoonmaakkarwei aan te pakken? Neem dan een kijkje in onze webshop om met de beste vochtige schoonmaakdoekjes een stralend resultaat neer te zetten.

Mutifunctionele allesreiniger doekjes voor duurzaamheid

Het grote voordeel van de allesreinigerdoekjes van SuperShine is dat ze milieuvriendelijk zijn. Andere sprays en schoonmaakmiddelen helpen wellicht bij de bestrijding van ziekteverwekkers, maar hebben een slechte invloed op het milieu. Wanneer je je impact op onze planeet zoveel mogelijk wilt beperken en duurzaam wilt schoonmaken, zijn de allesreiniger doekjes van SuperShine een goede keuze. De vochtige allesreiniger doekjes haal je eenvoudig uit de verpakking, gebruik voor het reinigen van het oppervlak en daarna kun je ze veelvuldig wassen.

Kan ik de allesreiniger doekjes op ieder oppervlak gebruiken?

De speciale formule van de allesreiniger doekjes is zodanig ontworpen, dat ze voor de meeste oppervlakken geschikt zijn. Zo maak je de keuken en de badkamer in een mum van tijd schoon met de vochtige allesreiniger doekjes. Sommige doekjes zijn niet voor bepaalde oppervlakken gepast, bijvoorbeeld bij hout of sommige metalen. Lees daarom altijd voor gebruik de instructies op de verpakking, zodat je direct weet hoe je een bepaald allesreiniger doekje kunt gebruiken.

Haal onze kwaliteitsdoeken direct in huis

Kortom, onze schoonmaakdoeken zijn onmisbaar in ieder huishouden! Kies voor een handig super schoonmaakpakket om diverse oppervlakken in een handomdraai te reinigen. Heb je vragen voordat je een bestelling plaatst? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar +31 6 44 13 92 81 of door een e-mail te sturen naar info@supershineonline.nl. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Schoonmaakadvies (Blog)

Ramen lappen zonder strepen
Door Karen (SuperShine Team)

Leuke weetjes en feiten over schoonmaken
Door Karen (SuperShine Team)

Het SuperShine team

Mocht je vragen, tips of advies willen hebben met de aankoop van jouw schoonmaakdoekjes. Wij (Esther, Ruud, Karen en Sander) staan voor je klaar om te helpen.

Waar staan wij voor:

  • Een kwalitatief hoogwaardig product
  • Doen wat we zeggen
  • Persoonlijke benadering

Wij zijn bereikbaar per telefoon, social media of mail.