Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Alcohol op schoonmaakdoekjes voor extra hygiëne?

Gratis verzending vanaf €25,-

Gratis Medium doek cadeau t.w.v €4,99 bij bestellingen vanaf €25,- 🎁

Met alcohol op schoonmaakdoekjes creëer je een extra schone leef- of werkomgeving. De alcohol geeft bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers geen kans om zich te verspreiden, waardoor je woning of kantoor hygiënisch fris is. Zeker op plekken waar je eten bereidt, zoals in de keuken, wil je de reiniging op orde hebben. SuperShine geeft je advies over het gebruik van de beste schoonmaakdoekjes.

SuperShine Large Schoonmaakdoek Detailshot materiaal

SuperShine voor al jouw schoonmaakproducten

SuperShine weet als expert op het gebied van schoonmaak hoe je snel en efficiënt jouw leefomgeving schoonmaakt. Met een uitgebreid schoonmaak pakket aan schoonmaakdoekjes, microvezel brillendoekjes, allesreiniger doekjes en meer maak je alles spic en span. Bekijk direct ons assortiment en bestel jouw schoonmaakartikelen in de webshop.

Schoonmaakdoekjes met alcohol voor eenvoudige desinfectie

Alcohol op schoonmaakdoekjes brengt diverse voordelen met zich mee. Allereerst zijn de alcoholdoekjes voor de schoonmaak enorm handig in gebruik. Je kunt met deze zachte schoonmaakdoekjes namelijk vrijwel ieder oppervlak schoonmaken. Niet alleen je eigen handen desinfecteer je gemakkelijk met de doekjes, maar ook meubels als je bureau of aanrecht. Ook spullen die je veel gebruikt als je toetsenbord, afstandsbediening of muis maak je in een handomdraai hygiënisch schoon. De alcohol van de schoonmaakdoekjes mag bovendien op veel oppervlaktes toegepast worden. Dat geldt niet voor de meeste schoonmaakartikelen. Een ander voordeel van alcoholdoekjes is dat ze geen residu op het oppervlak achterlaten. De alcohol van de doekjes droogt snel op, en laat geen nare geur of smaak achter.

Toepassing van de alcohol schoonmaakdoekjes

De schoonmaakdoekjes met alcohol kun je voor uiteenlopende doeleinden gebruiken. Zo maakt de medische sector veelvuldig gebruik van alcohol schoonmaakdoekjes bij het reinigen en desinfecteren van de huid, bijvoorbeeld voor het geven van een injectie of het aanleggen van een infuus. Ook voor het snel en daadkrachtig schoonmaken van instrumenten als een pincet of nageltang zijn alcohol schoonmaakdoekjes een aanrader. Kamp je verder met oppervlakken die hevig vervuild zijn, zoals spiegels of kranen? De alcohol uit de schoonmaakdoekjes zorgt voor een snelle schoonmaak. De gebruiksklare doekjes zijn bovendien een aanrader om het interieur van de auto grondig te reinigen.

Haal onze kwaliteitsdoeken direct in huis

Kortom, onze schoonmaakdoeken zijn onmisbaar in ieder huishouden! Kies voor een handig super schoonmaakpakket om diverse oppervlakken in een handomdraai te reinigen. Heb je vragen voordat je een bestelling plaatst? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar +31 6 44 13 92 81 of door een e-mail te sturen naar info@supershineonline.nl. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Schoonmaakadvies (Blog)

Ramen lappen zonder strepen
Door Karen (SuperShine Team)

Leuke weetjes en feiten over schoonmaken
Door Karen (SuperShine Team)

Het SuperShine team

Mocht je vragen, tips of advies willen hebben met de aankoop van jouw schoonmaakdoekjes. Wij (Esther, Ruud, Karen en Sander) staan voor je klaar om te helpen.

Waar staan wij voor:

  • Een kwalitatief hoogwaardig product
  • Doen wat we zeggen
  • Persoonlijke benadering

Wij zijn bereikbaar per telefoon, social media of mail.