Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Gratis verzending vanaf €20,-

Gratis Medium doek cadeau t.w.v €4,99 bij bestellingen vanaf €25,- 🎁

Een afzuigkap schoonmaken kan een zeer tijdrovende klus zijn, vooral als de afzuigkap van rvs of glas is gemaakt. Bij Super Shine bieden we echter kwalitatief hoogstaande schoonmaakdoekjes aan, waardoor het schoonmaken van de afzuigkap, al dan niet van rvs, in een handomdraai klaar is! Je dompelt het doekje onder in warm water en reinigt eenvoudig allerlei soorten materialen. De unieke doeken verspreiden het vuil, veten de bacteriën niet, maar ze nemen het vuil op. Daardoor kun je altijd rekenen op een fantastisch eindresultaat.

Haal onze kwaliteitsdoeken direct in huis Kortom, onze schoonmaakdoeken zijn onmisbaar in ieder huishouden! Kies voor een handig super schoonmaakpakket om diverse oppervlakken in een handomdraai te reinigen. Heb je vragen voordat je een bestelling plaatst? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar +31 6 44 13 92 81 of door een e-mail te sturen naar info@supershineonline.nl. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden! 

Je afzuigkap van rvs schoonmaken met onze kwaliteitsdoeken

De afzuigkap schoonmaken, vooral als deze gemaakt is van rvs of glas, is een klus waar veel mensen steeds weer tegenop zien. Hoe goed je de afzuigkap ook schoonmaakt, er blijven altijd strepen achter. Hierdoor lijkt het net of je de afzuigkap niet schoongemaakt hebt. Maar gelukkig bestaan onze kwalitatief hoogstaande microvezeldoeken, waarmee je de afzuigkap moeiteloos zult schoonmaken – zelfs als deze van rvs is gemaakt! Wil je het jezelf helemaal gemakkelijk maken? Kies dan voor een handig schoonmaakpakket! Deze bevat allerlei doeken waarmee je verschillende oppervlakken hygiënisch schoon krijgt. De doeken zijn namelijk niet alleen perfect om een afzuigkap van rvs schoon te maken, maar ook om glazen douchewanden te kunnen schoonmaken of zelfs de oven te reinigen zijn de doeken ideaal.

Haal onze kwaliteitsdoeken direct in huis

Kortom, onze schoonmaakdoeken zijn onmisbaar in ieder huishouden! Kies voor een handig super schoonmaakpakket om diverse oppervlakken in een handomdraai te reinigen. Heb je vragen voordat je een bestelling plaatst? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar +31 6 44 13 92 81 of door een e-mail te sturen naar info@supershineonline.nl. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Schoonmaakadvies (Blog)

Ramen lappen zonder strepen
Door Karen (SuperShine Team)

Leuke weetjes en feiten over schoonmaken
Door Karen (SuperShine Team)

Het SuperShine team

Mocht je vragen, tips of advies willen hebben met de aankoop van jouw schoonmaakdoekjes. Wij (Esther, Ruud, Karen en Sander) staan voor je klaar om te helpen.

Waar staan wij voor:

  • Een kwalitatief hoogwaardig product
  • Doen wat we zeggen
  • Persoonlijke benadering

Wij zijn bereikbaar per telefoon, social media of mail.