Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Afzuigkap schoonmaken met SuperShine doekjes

Houd je van regelmatig koken? Dan heeft de afzuigkap geregeld een grondige poetsbeurt nodig. Het overgrote deel van de vuiligheid en het vet vindt door middel van de afzuigkap zijn weg naar buiten. Helaas blijft veel viezigheid hangen aan de kap, samen met vocht, stof en meer. Hoe kun je het beste de afzuigkap schoonmaken? SuperShine geeft advies!

 Gratis verzending vanaf 25,- /    vanaf 40,- 

Gratis Medium doek cadeau t.w.v €4,99 bij bestellingen vanaf €25,- 🎁

Een afzuigkap schoonmaken kan een zeer tijdrovende klus zijn, vooral als de afzuigkap van rvs of glas is gemaakt. Bij Super Shine bieden we echter kwalitatief hoogstaande schoonmaakdoekjes aan, waardoor het schoonmaken van de afzuigkap, al dan niet van rvs, in een handomdraai klaar is! Je dompelt het doekje onder in warm water en reinigt eenvoudig allerlei soorten materialen. De unieke doeken verspreiden het vuil, veten de bacteriën niet, maar ze nemen het vuil op. Daardoor kun je altijd rekenen op een fantastisch eindresultaat.

Haal onze kwaliteitsdoeken direct in huis Kortom, onze schoonmaakdoeken zijn onmisbaar in ieder huishouden! Kies voor een handig super schoonmaakpakket om diverse oppervlakken in een handomdraai te reinigen. Heb je vragen voordat je een bestelling plaatst? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar +31 6 44 13 92 81 of door een e-mail te sturen naar info@supershineonline.nl. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden! 

Het schoonmaken van de afzuigkap zelf

In de binnen- en buitenkant van de afzuigkap hoopt zich veel vuiligheid en vet op. Je kunt een RVS afzuigkap schoonmaken met een Super Shine schoonmaakdoekje en een speciaal RVS-reinigingsmiddel. Of creëer een sopje met groene zeep en baking soda. Vervolgens ga je met een reinigingsdoekje over de gehele afzuigkap heen. Daarna pak je een nieuw schoonmaakdoekje om de afzuigkap met heet water af te nemen. Vervolgens droog je de afzuigkap af met een theedoek. Is je afzuigkap niet van RVS gemaakt? Dan kun je voor de afzuigkap schoonmaken gebruik maken van afwasmiddel of groene zeep. De vuiligheid poets je met een Super Shine schoonmaakdoekje gemakkelijk van de kap af.

Het filter van de afzuigkap schoonmaken

Het onderdeel van de afzuigkap dat je zeker niet mag overslaan bij het reinigen is het filter. Dit deel raakt namelijk als eerst vervuild door opgehoopt vet. Als je het filter bovendien niet geregeld reinigt, bestaat er een risico op brand. Let bij het schoonmaken van het filter allereerst goed op hoe je de afzuigkap uit elkaar haalt. Zo weet je exact hoe je het filter moet installeren in de afzuigkap. Vervolgens laat je een pan met water en citroensap koken. Plaats daarna het filter uit de afzuigkap in het water om het vet te verwijderen. Daarna reinig je de afzuigkap met een Super Shine schoonmaakdoekje. Om de afzuigkap vetvrij te maken reinig je het filter met warm water en ammoniak. Bestel direct jouw Super Shine schoonmaakdoekjes, allesreiniger doekjes, microvezel brillendoekjes of andere artikelen voor je schoonmaakpakket aan via onze website om aan de slag te gaan!

Je afzuigkap van rvs schoonmaken met onze kwaliteitsdoeken

De afzuigkap schoonmaken, vooral als deze gemaakt is van rvs of glas, is een klus waar veel mensen steeds weer tegenop zien. Hoe goed je de afzuigkap ook schoonmaakt, er blijven altijd strepen achter. Hierdoor lijkt het net of je de afzuigkap niet schoongemaakt hebt. Maar gelukkig bestaan onze kwalitatief hoogstaande microvezeldoeken, waarmee je de afzuigkap moeiteloos zult schoonmaken – zelfs als deze van rvs is gemaakt! Wil je het jezelf helemaal gemakkelijk maken? Kies dan voor een handig schoonmaakpakket! Deze bevat allerlei doeken waarmee je verschillende oppervlakken hygiënisch schoon krijgt. De doeken zijn namelijk niet alleen perfect om een afzuigkap van rvs schoon te maken, maar ook om glazen douchewanden te kunnen schoonmaken of zelfs de oven te reinigen zijn de doeken ideaal.

afzuigkap schoonmaken

Haal onze kwaliteitsdoeken direct in huis

Kortom, onze schoonmaakdoeken zijn onmisbaar in ieder huishouden! Kies voor een handig super schoonmaakpakket om diverse oppervlakken in een handomdraai te reinigen. Heb je vragen voordat je een bestelling plaatst? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar +31 6 44 13 92 81 of door een e-mail te sturen naar info@supershineonline.nl. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Schoonmaakadvies (Blog)

Ramen lappen zonder strepen
Door Karen (SuperShine Team)

Leuke weetjes en feiten over schoonmaken
Door Karen (SuperShine Team)

Het SuperShine team

Mocht je vragen, tips of advies willen hebben met de aankoop van jouw schoonmaakdoekjes. Wij (Esther, Ruud, Karen en Sander) staan voor je klaar om te helpen.

Waar staan wij voor:

  • Een kwalitatief hoogwaardig product
  • Doen wat we zeggen
  • Persoonlijke benadering

Wij zijn bereikbaar per telefoon, social media of mail.