Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Actievoorwaarden – winacties

Actievoorwaarden en spelregels

 1. Winacties worden uitgeschreven door Super Shine onder de handelsnaam Eskarusa gevestigd te Arnhem. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
 2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je een email hebt gestuurd met de gevraagde gegevens of, indien van toepassing, een inschrijfformulier hebt ingevuld of hebt deelgenomen aan een Super Shine facebook actie door een reactie in de ‘comments’ achter te laten en/of het bericht te liken of iemand te taggen, Vanaf dat moment maak je kans om te winnen. Dit is afhankelijk van de soort actie. De exacte uitleg over de deelname staat bij elke winactie beschreven.
 3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.
 4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.
 5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven
 6. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.
 7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
 8. Deelname is uitgesloten voor medewerkers van Super Shine
 9. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 10. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres of facebook account waarmee aan de actie is deelgenomen.
 11. Winnaars dienen uiterlijk binnen 2 weken na het bekend maken van de winnaars te reageren, anders worden er door Super Shine nieuwe winnaars gekozen.
 12. Super Shine kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 13. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 14. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 15. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door Super Shine voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden. Je ontvangt na deelname aan de winactie ook regelmatig e-mails met leuke weetjes en actie van Super Shine. Je kunt natuurlijk altijd aangeven dat je deze e-mails niet meer wilt ontvangen, door op de afmeldlink te klikken in de desbetreffende e-mail
 16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Super Shine
 17. Super Shine handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.
 18. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 19. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 20. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Super Shine, Charles Dickensstraat 25, 6836 TR Arnhem. Via telefoon op +31644139281 of via e-mail: info@supershineonline.nl. Je ontvangt binnen 2 werkdagen na ontvangst via e-mail een reactie.